E bine că te-ai hotărât. Ideal ar fi să iei poza cu tine, dar dacă nu vrei, explică-i că vrei să îţi faci cărare pe o parte, şi să ţii bretonul în partea stângă/dreaptă. Exact cum are tipa aia. Şi să ţi-l fileze sau să îl facă asimetric, ca să cadă în şuviţe pe frunte.
Totuşi, ia poza cu tine, pentru că sunt multe frizeriţe care au chef să îşi dea talentele la tine în păr şi pot să exagereze cu lungimea, sau cu mai ştiu eu ce. Dacă nu te face cum vrei, poţi să îi dai cu poza în cap la final...
Oricum iniţial nu se va aşeza exact cum vrei tu... După ce creşte un pic capătă forma dorită de tine, aşa e mereu când te tunzi.
Cred ca cel mai bine ar fi totusi sa te duci cu poza. Asa poti evita si un rezultat nedorit. Dar daca tu chiar nu vrei sa iei poza dupa tine, ai putea sa ii spui ca vrei breton intr-o parte. filat. Desi nu stiu cat de bine o sa inteleaga ce iti doresti tu cu adevarat. Din cauza asta spuneam sa o iei totusi si sa ii arati.
Este foarte simplu bretonul din poza de pe link-ul pe care ni l-ai aratat. Daca nu vrei sa iei poza, ii spui ca vrei un breton intr-o parte si nu foarte gros si poate sa ti-l fileze un pic.
Bafta!:*
Multumesc de raspunsuri
am ales raspunsul lui @☮miss bee ca fiind castigator fiindca m-a lamurit din nou si fiindca mi-a dat si un plan in caz nu iese cum doresc multumesc tuturor inca o data :*
adellina întreabă:
Georgian1992 întreabă: