| Alexandrapinkrose a întrebat:

Am o intrebare! Ce crema, lotiune sa folosesc pentru puncte negre si albe? V-as ruga sa-mi spune-ti daca a-ti mai folosit, si daca este recomandat! Dau fundita+vot!

3 răspunsuri:
| Năpârlici a răspuns:

De la Clean and Clear lotiune pentru puncte negre, iar pentru puncte albe infuzii cu musetel si exfoliere cu malai si miere. Eu una asta folosesc si sunt bune.

| maria999 a răspuns:

Iti recomand lotiunea tonica de la vichy este foarte buna dupa ce iti dai cu vichy aplica crema de la uriage (pentru punctele albe). ca sa scapi de punctele negre poti sa iti cumperi o cutie cu plasture de la balea sunt 6 plasture intr-o cutie le gasesti la orice magazin DM trebuie sa iti faci infuzie inainte sa le aplici pe fata (doar in locurile unde ai puncte negre). sper ca ti-am fost de ajutor!

| syndutza a răspuns:

Crema White Petrolatum USP e cel mai bun,de fapt e bun la orice,daca ai o lovitura, o zgarietura, o beshica sau altceva iti trece foarte repede dupa ce te dai cu ea.Eu seara cu crema asta ma dau pe fata dar numai peste cosuri/punctele nergre...trec repede. sper sa-ti fie de ajutor raspunsul meu