Da...aaaa, sincer acum esti baiat!
Baieti nu isi dau unghiile cu oja, adica, esti baiat nu fata sa iti faci unghiile, poti sa ti le ingrijesti, sa le tai sa le pilesti sa le cureti dar mi se pare cam exagerat sa le dai cu oja.
Pur si slimpl nu-ti face unghiile negre, verzi, rosii sau orice alta culoare.Ingrijeste-le,curata-le...dar nu le vopsii.Asta e sfatul meu daca nu vrei sa fi subiect de glume.
Poti sa te imbraci si-n curcubeu si sa asculti rock.Ma rog, Mojo exagereaza.Eu am sprancene groase si mi le pensez pentru ca arat ca dracu.Sunt gay clar pentru ca vreau sa arat bine.Mojo probabil esti genul de comunist care crede ca barbatii cu parul lung sunt femei este?
Fiecare se imbraca cum vrea si isi face ce vrea la corp...dar in ziua de azi daca ti-ai facut ceva gata esti gay...
Da,mai sunt ca tine dar sunt disciminati si asa vor ramane.Mie mi se par gay baietii/barbatii care se aranjeaza se rad in cur etc.
Doamne fereste Frate ce aveti? Multi ca tine ar trebui impuscati! Pai sa o luam altfel : daca nu incepui sa te razi mai greu sa "faci" "padure".Si tu da, peste 40 de ani cand o sa ti se ia de viata si de "ingrijirea" ta o sa ai padure ca nu mai stai tu la 60 de ani sa te razi in cur. Sprancene de bufnita? No, mersi din nou :daca nu incepi sa te pensezi nu te vei face bufnitoi. Unghii jegoase? Nu are nici o legatura igiena cu... feminismul tau innascutVoiai sa zici jeg pe sub unghii.Nu mai pune tu intrebari jalnice ca 3 sferturi din populatia tarii ar vota pentru capul tau in ghilotina.Te astept cu o replica bai J.B
Copilas, daca vrei sa te simti bine in pielea ta, trebuie sa ai grija de unele chestii. Padure tot ai! Fie ca te razi, fie ca nu. Mai uita-te o data acolo jos si dupa vorbim :*. Sprancene de bufnita au majoritatea baietilor, insa se duc la pensat. Nu poti sta cu ochii ingropati in par! Se vede ca nu te ingrijesti . Salut!
Bitch please ! Iarta-mi nerusinarea, nu am observat ca esti femeie! Nu ma pot uita acolo jos(sunt tot femeie)tu stii mai bine cati barbati au par in cur si cati nu, nu ma pot certa pe tema asta daca nu am experienta necesara, tu stii mai bine. Partea ta de dreptate o ai(in genul tau de oameni)ca sa te simti bine in pielea ta trebuie sa ai incredere in tine in 1 rand.Eu pot umbla si cu un tricou jegos pe mine si ma simt bine, am incredere in mine, in capacitatea mea de a judeca lucrurile, nu disciminez un om cu care nu se aranjeaza insa discriminez barbatii care se aranjeaza mai presus ca femeile.Sunt niste gay.Ca iti tai unghiile si le pilesti nu e o problema dar daca incepi deja sa te dai cu lac si nu mai stiu eu ce cacaturi deja devine iritant privirii.In cercul meu de prieteni nu exista si nu vor exista astfel de specimene.Eu sunt pro pentru cultivarea inteligentei nu sa iti traiesti viata pentru a arata bine.Un minim de ingrijire.ATAT! Un dus, un deodorant, un parfum si o haina curata e suficient pentru un barbat.Te astept!
Nu i-am controlat, chill. Am prieteni cu care vorbesc deschis despre orice . Daca se dau cu lac de unghii inseamna ca-s gay?! Scuza-ma. Daca ai grija de unghiile tale, mai ales daca lucrezi undeva unde vin oameni nu tocmai de rand, inseamna ca esti gay?! Tuturor ni se exfoliaza unghiile. In fine, nu are rost sa ma cert cu tine prin niste raspunsuri. O sa-ti dai seama singura ce vreau sa zic .
Si mie.Da... femei in roz cu unghii pana in cur date tot cu roz sau mai stiu eu ce **** de culori sau barbati mega aranjati (normal ca pentru femei)Sa va luati toti de mana si sa faceti copii asa ca voi si se duce dracu toata tara/planeta! Ba judecati asa ca aveti o varsta de **** (trebuia sa imi dau seama ca ai o varsta mai "frageda" si sa iti raspund pentru varsta ta)si peste 2-3 ani cand iti vine mintea la cap te vei discimina singur! Parerea mea e sa nu ti le faci cu ce culori zici tu pe acolo.Lasa asta in seama femeilor! De ce nu ti-ai intrebat direct prietenii sau parintii? Ia da o fuga la ei si intreabai ca ori ii bufneste rasu ori li se va face scarba. Daca pe un site ma gasesc EU saiti zic ca nu e bine si ca e inestetic, imagineaza-ti in viata reala cati nu te vor placea.Asculta parerea generala a oamneilor(raspunsurile primite)
Da,la banci etc.Cu oamenii aia nu am nimic chiar imi place cand ii vad ca asta inseamna respect pentru ei si cei din jur.Trebuia sa te limitezi la persoana in cauza si la oja neagra.Nu cred ca baiatu de mai sus lucreaza.Nu sunt eu persoana care a gresit Tie iti plac barbatii care sant prea arajati, rasi pe picioare, pe maini? Ich! Ca tot esti femeie.
Ba prostule daca nu te intresa ce zic ceilalti de ce **** ai mai pus intrebarea?! Bravooooo ca cunosti cui ii pasa? Eu am incercat sa iti dau un raspuns dupa parerea mea daca nu apreciezi taci dracu din tastatura! Inca ala e bine pusSi frate....nu sunt grasa, nu ma machez, nu ma super meaga aranjez si arat foooooooarte bine.Imi pare rau ca mi-am pus mintea cu un incult ca tine si cine pana mea ar accepta sa iasa cu un distrus ca tine prin oras?!?!?! Daca?(doamne fereste)s-ar intampla asta te-ar lua lumea la bataie.Dar bine-inteles ca nu intelegiDute-te dracu si impusca-te! P.S. Io nu te-am atacat direct pe tine, tu de ce ai face-o?! Rade-te in cur, fa-ti unghiile, penseaza-te, machiaza-te fa ce vrei ca nu ii pasa nimanui.
Cum sa nu stim ce inseamna?Ba cred ca si bunica-mea stie definitia cuvantului gay.Ei se penseaza se rad in cur si se dau cu oja de alta culoare si chiar nu prea am nimic cu ei atat timp cat nu uita ca sunt "oameni".Era doar o comparatie.Nici eu nu am zis ca te razi etc, am zis doar ca poti face ce vrei ca nimanui nu ii pasa Si ne luam acum ca in clasa 1 cu cine e mai prost?! Si din pacate pentru tine si din fericire pentru mine nici nu ai cum sa "te pui" la mintea mea.Nu mai incerca sa imi vii cu raspunsuri inteligente pentru ca (citez) :"Esti un 0 inutil ce in curand dispare"
Am calatorit prin toata Euroapa + cateva orase din America, si populatia romaniei niciodata nu o sa fie educata cum trebuie...Deja te am ca un exemple pentru viitor, data viitoare cand voi vorbi cu un strain cat de curand o sa ii spun despre cum sunt romanii si tu esti un exemplu bun...
Ba da tu esti cu adevarat prost?! Lasa-ma in **** in pace Ai 13-14 ani .De calatorit..nu ai calatorit cine dracu iti da tie viza pentru America? In fine Si unde **** ai vazut ma tu pitipoanca sa nu se macheze si ce am zis mai sus? De aici deduc eu ca esti mic.Nu ai reusit sa ma ataci cu nimic.Gata frate STOP, TACI!
Acuma pe bune! Sunt baieti! Unghii negre turcoaz verden dungi! Nu conteaza! Baietii nu ar trebui sa isi faca unghiile! Clara treaba asta!
Hai ca negre e exagerat... mai bine cu un transparent, ceva lucios. dar negru? Hai sa lasam vedetele sa se dea in spectacol cu chestii din astea.
barbyr0z.ex.fantadelamaye întreabă:
SmyleForMe întreabă: