anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca-s baiat s-ar "merita" sa ma epilez pe picioare? Adica majoritatea prietenilor mei fac deja asta si nu stiu ce sa fac.Am auzit ca va creste mai repede/mare daca te faci.
Eu il am totusi cam mare, recunosc si in plus sunt brunet si nu se vede chiar asa ok dar nici chiar asa de rau.
Multumesc!

10 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

Man, esti barbat! Lasa-l acolo! Nu te lua dupa prietenii tai, dar nu judec, este alegerea ta! Eu acum un an mi-l luam! Acum am ditamai blana! Faci cum vrei, cum te simti tu mai bine!

| Marius352 a răspuns (pentru Clorox):

Ce zici daca-l ''mai scurtez'' cu numarul 4 de exemplu al masinii, o sa creasca repede/mare?
Ca daca il faci cu bigu' stiu ca se face mult mai naspa decat era inainte sa-l faci.

| BloodMagickNecromance a răspuns (pentru Marius352):

N-are cum să crească dacă tunzi din el cu mașina, doar nu iei din rădăcină. Firul crește din rădăcină, nu din capăt.

| Clorox a răspuns (pentru Marius352):

Ori il iei pe tot or deloc! Parerea mea!

| CosmiinTezeu a răspuns:

Poti sa il iei daca vrei putin mai scurt. Dar nu il lua de tot sfatul meu asta e

| Marius352 a răspuns (pentru CosmiinTezeu):

Cu ce sa-l mai ''scurtez''?

| CosmiinTezeu a răspuns:

Cu o masina de tuns. Il poti lua si indrepta frumos cu numarul 3 sau 4 a masini. Asa fac si eu

| moshulica a răspuns:

Nu, cu siguranta nu s-ar "merita". Parca e preferabil sa semeni mai mult a om decat a maimuta. Lasa-i pe amicii tai sa se rada pe corp. E posibil ca parul sa le creasca mai mult dar mintea o sa le ramana tot atat de putina.

Răspuns utilizator avertizat
| Dramione69 a răspuns:

Lasa-l acolo laughing