Da e foarte adevarat, o prietena si'a tuns peruca duminica si de atunci nu a mai crescut deloc par
Hay, mai chiar crezi in chestia asta? Adica sa fim seriozi, parul creste la fel si daca te tunzi cu capul in jos.
Ceau
Numai fii copila, cum poti sa te gandesti la asa ceva? Atat de fraiera esti? Te lasi fraierita de toti?
Te poti tunde si la 4 dimineata daca asa vrei tu, si nu se intampla nimic.
Pai sunt vorbe din batrani. Oricum daca te tunzi duminica e si pacat, dar daca e o urgenta, stai linistita ca va creste.
Am niste varfuri despicate care nu mai pot astepta si de aia am intrebat e urgentaa nevoia multumesc frumos de raspunsuri :* M-au ajutat enorm :*:*:*
Nu este adevarat. serios eu m-am tuns si mi-a crescut parul. stai linistita.
Nu mai crede si tu in orice. Ritmul de crestere e acelasi, indiferent de ziua saptamanii in care te tunzi.
Poti sa te tunzi si in a opta zi a saptamanii...
Parul tot o sa iti creasca...
Bine-nteles ca nu! Nu conteaza cand te tunzi, parul iti va creste oricum. Asa ca nu este nici un motiv de ingrijorare
God! Nu imi vine sa cred ca mai exista oameni care inca cred in superstitii! NU!
AHAHAHAHAHHAHAHAHAAH
multumesc! n-am mai ras demult. ti-as da o funda pentru asta, dar nu stiu cum se face.
))))) Parul are program de crestere? De luni pana Sambata lucreaza iar daca duminica il deranjezi [ il tai ] se supara si nu mai lucreaza? [ creste]? )) Da chiar unde ai auzit asta?)
DaciaRomania întreabă: