| Anne2000 a întrebat:

Deci daca ma spal pe par cu sampon il clatesc, il pieptan bine, bine incat sa stea parul ud drept si il dau cu spuma, cand se va usca va ramane drept sau va reveni la normal? Am auzit ca spuma ar fixa si de asta m-am gandit ca ar ramane drept?! Raspundeti si primiti rasplata. Raspundeti cei care ati incercat si stiti sigur.

4 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

1. Părul se descurcă bine înainte de baie şi după, numai când e uscat cel puţin 70%. Nu când e ud, că se rupe şi nu va sta drept nici cu toate soluţiile şi plăcile din lume.
2. Îl usuci cam 60% şi bagi spuma de îndreptare a părului (să scrie asta pe ea, nu de fixare, nu de altceva). Şi piepteni. Ţi se va îndrepta cam 30-40% şi rezistă cam 16-17 ore. Dacă îl şi îndrepţi, durează mai mult.

| NesquikDuoSpecial a răspuns:

Din pacate nu sta drept decat daca folosesti spuma si placa de indreptat, eu cum incercat fara si in 3 ore a revenit ondulat. Deci fara placa nu merge :/ nici peria nu face calumea, se electrizeaza parul.

| Mymiii a răspuns:

Depinde cat de carliontat este parul tau! Nu il piepta imediat dupa ce te-ai spalat ci inainte sa te speli( cu un pieptene din lemn). Ai mare grija ce spuma de par folosesti caci iti poti face mai mult rau decat bine! Oricum, nu prea ai cum sa-l faci sa stea mai drept, doar daca este foarte subtire...Incearca placa de par.happy

| iuliaa27 a răspuns:

Daca mai intai te dai cu spuma si apoi ti-l intinzi cu peria va tine mai mult. Oricum..la 2-3 zile isi va reveni.