| Vraciu2016 a întrebat:

Am o intrebare despre site-ul bestial.ro. Vreau sa-mi comand un tricou care costa 50 de lei insa faza este ca eu sunt in Suceava. Se pune si o taxa de transport sau transportul este inclus in pret?

Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Trebuie sa platesti transport. Costul e in functie de metoda de transport aleasa.

"Taxele postale sunt 13 RON (daca optati pentru transportul prin posta), 15 lei (pentru transportul prin Fan Courier), indiferent de valoare coletului.
Selectia POSTA/CURIER se face pe site la finalizarea comenzii. Pentru comenzile platite in avans cu cardul, tarifele de transport scad simtitor: 6 lei prin Posta Romana si 12 lei prin Fan Courier."

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteels ca trebuie sa platesti si transportul peste plata tricoului.

| Petru_Boia_1992 a răspuns:

Uite aicitonguerin posta transportul dureaza 2-3 zile lucratoare iar coletul se ridica de la posta pe baza de buletin. Prin FAN COURIER transportul dureaza o zi (2 zile pentru localitatile din Moldova), iar coletul este adus acasa. In toate cazurile plata se face ramburs, adica la ridicarea coletului (de la posta sau de la curier).

| cumparonline a răspuns:

13 lei prin posta si 15 lei prin curier la plata ramburs. Daca platesti online cu cardul, valoarea transportului e la jumate. 6 lei Posta si 12 lei curier. Uite aici: http://www.bestial.ro/p-id-3-cum_se_face_o_comanda.html