| Nikutzaaaa a întrebat:

Am o intrebare fff serioasa va rog sa ma ajute cine poate. de mai bine de un an si ceva ma tyot suna cineva cu nr ascuns si nu vorbeste, nu zice nimic...eu las aprins cite o ora, cite 2-3 ore. politia spune ca poate gasi nr. dat numai in caz ca sunt amenintata, da nu-s amenintata. ce sa fac? sa fie oare ceva al telefonului |? cine a mai avut asa ceva?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi că există în telefon o comandă care este activată ca și cum cineva te sună, dar nu! Pur și simplu telefonul sună ca și cum cineva te apelează pe anonim.
Uită-te la secțiunea, setări telefon/apeluri.
Pa, pa.

9 răspunsuri:
| chupachups1234 a răspuns:

De ce nu iti schimbi numarul? straight face

| papusikatha a răspuns:

Cel mai bine schimba-ti nr de telefon, sau blocheaza apelurile de sosore de na nr. private.

| CubuleţDeCiocolată a răspuns:

Esti sigura ca nu este apelul fals? :]]]
Si eu am patit asta odata
Daca apesi tu din greseala pe o tasta se activeaza apelul fals :]

| MaDrogezCuPepsiCola a răspuns:

Buna!
Si eu am patit asa ceva! Si eu m-am dus la Orange (de unde mi-am luat telefonul) si peste vreo 3-4 zile l-au gasit pe cel care ma tot suna

Succes!

| RiRi5846 a răspuns:

Am patit si eu astarolling on the floor)pana cand mi-am dat seama ce e de fapt.Mai mult ca sigur ''te suni singuta''. Adica ti apasat mai mult timp pe un buton lateral al telefonului cam in jur de 10 sec si dupa scurt timp te apeleaza un nr fals(adica tu te apelezi). Funda?big grin

| Alexandrumar1 a răspuns:

Hmm,ai incercat sa bagi sim-cart in alt telefon,ia vezi daca bagi in alt tel si daca iti suna daca poti vb cu el,daca nu poti sa rezolvi,du-te la politie,iar cel mai bine sa ai un cunoscut si sa dai si u niste bani si ei ti-l gasesc doar ca sa ramana confidential, daca nu ai noroc la politie adreseazate unui hacker ca aia il gasesc de sub pamant, sigur ca o sa te coste bani.[Bafta]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ar trebui sa iti schimbi nr.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te streseaza de ce nu ti schimbi numarul sau iti place sa fi cautata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

`=Nu trebuie neaparat sa privesti pesimist situatia. poate fii pur si simplu cineva care te place si vrea sa iti auda vocea, dar e prea timid ca sa se "dezvaluie".sau pur si simplu e un cunoscut care vrea doar sa te sacaie... poate ca este printre prietenii tai si nu ai banui...dar incearca sa te gandesti mai bine cine ar avea motive sa sune, cine iti stie numarul
`=Daca tu crezi ca ai motive de ingrijorare atunci nu mai raspunde.sau urmatoarea data cand raspunzi da telefonul unei alte persoane din familie/sau nu neaparat,unui adult, ca cel de la capatul celalalt (apelantul) sa isi dea seama ca nu esti tu, si poate asa va renunta.
Sper sa se rezolve! Ai grija de tine!