Buna!
Din cate stiu eu trebuie sa mergi la dentist si sa iti pui aparat dentar care o sa ii apropie. Pretul ti-l va spune dentistul.
Ori cu aparat dentar, ori cu fatete dentare. A doua varianta cred ca e mai rapita dar si mai scumpa. Mergi la un ortodont, dupa un consult, el iti poate recomanda cel mai bun tratament pentru tine.
Costa destul de mult o astfel de operatie dentara, pretul poate ajunge si la 3000 de lei
Preturile variaza intre 1000 de lei si 1500 de lei la cel de seara... cele fixe sunt ceva mai costisitoare, insa daca ai mai multe " gauri" sau dinti strambi. ar fi mai bine unul fix. Insa normal, asta doar un medic dentist iti poate spune cu exactitate tipul de aparat de care ai nevoie
Aparat.permanent.
dar nu cred ca vrei sa treci prin acea tortura(am avut si eu )psihica si fizica in loc sa te accepti asa cum esti.
sunt drepti? atunci nu ai nici o problema.
daca vrei neaparat numai cu aparat.
Nu e nevoie de lipire, poti sa iti iei un aparat dentar, care nu nici foarte scump.
Un aparat de seara care sa tii apropie intre ei.Pretul ti-l stabileste medicul in functie de caz.De ce nu faci o vizita la dentist?
violetaaaa11 întreabă:
Căpșunica171 întreabă: