Nu, e jaf, orice paste de dinti colgate+blend-a-med care li se face reclama ca inalbeste dintii, este complet fals, o sa incerc sa-ti explic desi n-am dormit de 24 de ore sper sa fiu inteles
nu poti pune intr-o pasta de dinti "ingrediente" si pentru respiratie curata si pentru inalbire si pentru protectia dintilor pentru o anumita durata dupa ce te-ai spalat si pentru etc si pentru etc. pentru ca iti poate dauna dintiilor, asa ca la asta pune putin din fiecare ca sa poata aduga si chestia de inalbire, insa evident ca e in mici cantitati deci efectele se vad dupa f f f mult timp de folosire, dar se vad
dar daca vrei sa ai dintii albi, eu iti recomand Pearl Drops, care e facut special pentru asa ceva, dupa 2 saptamani de la utilizare o sa ai dintii extrem de albi, iti spun pentru ca am folosit si am si discutat cu mai multe persoane care au folosit produsul inainte de a-l incerca si eu, la inceput o sa te doara putin dintii, primele 2-3 zile, apoi numai ai problema si dupa 2 saptamani, o sa-i ai super albi, hai spor.
Asta e imposibil din punct de vedere fizic, nu mai puneţi botul la toate prostiile. Dacă vrei dinţi albi repede du-te la stomatolog să îţi faca tratamentul corespunzător. Cea mai bună pastă e Parodontax, are un gust oribil dar merită.
DaciaRomania întreabă: