Depinde de parul fiecarei pers. Mie nu mi s-a dus brunetul nici dupa 1 an, a trebuit sa ma decolorez ca sa revin la culoarea mea naturala, saten.
ar putea incerca sa se revopseasca cu http://www.syoss.ro/index.php?id=125. cu siguranta o sa ii prinda, fata de o vopsea normala.
Pai daca e vopsea permanenta trebuie sa scrie pe ambalaj cat de mult tine. iar daca se revopseste blond va fi blonda iar portocaliu va disparea
Pai uneori nu scrie pe amabalaj. ba scrie. da revine culoarea mai inaintee.
deci creca peste 2 luni. cel mult 3 . cred
Annitu, uni sunt prosti si fara sa ii tradeze ceva fizic...cand esti prost trebuie sa si semnalizezi. Te-ai prins? Asa ca data viitoare cand dai raspunsuri "inteligente" gandeste-te ca nu cunosti oameni cu care vorbesti. Blonda aceea este iubita mea!
Annitu si eu sunt blonda si sunt a3a din clasa.
Ramkat spune-i iubitei tale sa isi decoloreze parul si apoi sa se vopseasca blonda.
Vopseaua portocalie nu ţine niciodată mai mult de câteva luni, indiferent de cât de mare ar scrie "permanent" pe cutie, deci o să se ducă într-un final şi fata o să fie blondă again. Singura problemă e că trebuie să se decoloreze dacă vrea să revină la blond înainte să se ducă vopseaua, iar portocaliul, ca orice culoare ţipătoare, e aproape imposibil de decolorat... nu-l scoţi din păr până nu vrea el -_-
@ramkat, iar de unii îţi dai seama că sunt proşti după modul în care scriu. Mai pune şi tu mâna pe un dex şi lasă fetele.