Daca esti bruneta, acolo jos, cu laser... sunt saloane (nu iti recomand aparate, ma indoiesc, ca iti permiti)
este semi-permanent (creste foarte, FOARTE greu) si nu doare... DELOC
Da din pacate sunt brunetă.
Mersi de sfat!
Cu placere, asta e cea mai buna metoda de depilat pe care o stiu
Nu esti prea mica pentru salon, poti opta pentru epilarea cu pasta de zahar. Este mult mai blanda decat ceara. Nu are rost sa iti bati capul in fiecare zi cu epilatul cu lama cand exista alternative.
Ok multumesc o să iau în considerare raspunsul tău!
O sa ma interesez si de o crema depilatoare o sa iau in calcul mai multe variante si o sa vad care se potriveste mai bine pielii mele
Cu ceara sau cu pasta de zahar e cel mai indicat, fiindcă parul cu timpul va crește mai rar și mai subțire. Probabil ai probleme hormonale daca la vârsta asta ai par in zona inghinala. Ar trebui sa o asculți pe mana ta și să începi să te epilezi de la 14 ani.
Evident tu faci ce vrei și ce simți. Cu crema nu as recomanda fiindcă e o zona foarte sensibilă și poți rămâne cu arsuri și e și toxică.
Mamei mele tot pe la varsta aceasta i.a crescut par in zona intima deci cred ca e normal nu stiu...
Am fost la un medic acum cateva luni si a zis ca nu am nicio problema el a zis ca e normal sa am par pubian la 12 ani.
Da nu stiu o sa vad ce fac si cum fac
O să mă gândesc, o sa mai caut pe internet si o sa ma hotărăsc
Mulțumesc de sfaturi!
Înseamnă că e genetic și nu ai probleme. Cu ceara e cel mai indicat și pasta de zahar fiindcă parul va creste puțin mai mai greu și parul se va subția.
hiphoph4ever întreabă: