| BruneTTe a întrebat:

Am o intrebare pentru fete: exista vreo vopsea de par [nuanta brunet ] fara amoniac cu care daca ma vopsesc sa se si duca de tot la un moment dat? Intreb asta pentru ca singura vopsea fara amoniac pe care am folosit-o pana acum a fost Casting Creme Gloss de la L`oreal si brunetul a ramas in par mult mult timp [ eu ma spal o data la 2 zile si desi trebuia sa se duca dupa 28 de spalari am avut-o in par si dupa 6 lunilaughing]. De data aceasta as vrea sa pot sa scap de culoare cat mai repede. Ce-mi recomandati? As vrea un exemplu concret [firma vopselei].

2 răspunsuri:
| DeeDee_4511 a răspuns:

Eu iti recomand nuantatorul happy nu contine amoniac si se duce la cateva saptamani(vreo 5-6 cred.).
Succes!:*

| Crissylici0us a răspuns:

Eu m`am facut roscat cu palette fara amoniac laughing acum nu stiu.zic ca e foarte ok imi place cum a iesit culoarea. sper sa iasa zic eu laughing ca deja incep sa colorez apa peste tot laughing si nu mi se pare ca mai am o culoare asa intensa cum am avut prima oara happy sper sa iasa COMPLET laughing sunt mai multe nuante.incearca happy si o sa vezi :*