Nu-ţi pune unghii false că o să ţi se îngălbenească de la lipici, e dăunător + că nu o să-ţi mai crească deloc. Dacă ai unghiile mici poţi să le faci cu roşu, sau alte culori aprinse, că se poartă vara asta şi se văd bine. Te dai zilnic cu ulei de ricin pe unghii, şi le ţii 10-15 minute în ulei de măsline călduţ. În 1-2 săptămâni o să crească ceva.
Search youtube - water nail art
Să vezi ce frumoase sunt.
Buna! eu te sfatuiesc sa nu iti pui unghii false pentru ca cele false le acopera pe cele adevarate si ele nu mai cresc. apoi se vor rupe. si in plus ca lipiciul care ti-l dau ei nu este bun.va trebui sa iti cumperi ori super glue ori ceva de lipit mai tare si iti va ramane pe unghii lipici. dar daca chiar vrei sa te faci uite asa ar fi super http://t2.gstatic.com/......tp?/images sper ca ti-am putut fii de ajutor :D Funda?
Eu sunt pro unghii false, ca nici ale mele nu cresc.
Clasicul french va fi mereu la moda, si se vede foarte bine pe niste unghiute lungi, dar nu e neaparat sa il faci cu alb, poti opta pentru o groaza de culori, de combinatii, de strasuri...etc. vine vara asa ca merg culorile indraznete
NadyPorahy întreabă: