Buna!
Eu am 1.58 si 45 de kg.
Nimeni nu poate stii cat de mult cresti in inaltime si pana la ce varsta, majoritatea creste cam pana la 17-18 ani.
18; 1,71; 52 kg.
Creşti cam până la 17-18 ani, în funcţie de organismul tău. Dacă te apuci de vreun sport, ai şanse să creşti, dar nu foarte mult, pentru că deja ai 16 ani.
Eu fac baschet de 4-5 ani şi am crescut în înălţime cam 6-7 cm, în tot timpul ăsta.
Buna,eu am 14 ani si jumatate si am 1.76, 56 de kg.Ai timp sa te mai inalti, nu-i bai. Oricum depinde si de parintii tai deoarece lucrul asta conteaza. Poti face un sport:baschet, handbal, inot si poate vei mai castiga cativa centimetri.Numai bine.
Eu am 14 ani, 1, 60 si 46 kg. Nu-ti face grji poti creste in inaltime pana la 18, 19 ani, dar pentru asta trebuie sa faci sport. Funda?
Eu am 25 de ani, 1.62m si 50 kg.
Procesul de crestere in inaltime, se desfasoara pana la varsta de 18-19 ani. Insa constitutia se "definitiveaza" pe la 20-21 de ani
1.75 si 53kg.
In general cresti cam pana la 18 ani si exista perioade in care te dezvolti mai repede decat in mod normal, insa nu e o regula.
Http://www.culturism.ro/alimentatie/raportul-optim-greutate-inaltime.html
De aici trebuie sa te ghidezi
Eu am 12 ani, 1.63 si 43 kg. poti creste in inaltime cam pana la 17-18 ani. :-) numai bine!
Am 12 ani si 1.72 inaltime. Cred ca nu vei mai creste mult in inaltime, te vei opri in jurul varstei de 18 ani.
DaciaRomania întreabă: