Pai in asta consta o trusa make-up. Eu am liciuri, farduri. si mai am o trusa un fel de trusa make-up dar cu bijuterii . A ta ce contine?
TRUSĂ, ştii ce-i aia o trusă?
Şi cum să spui că ai bijuterii într-o trusă de MAKE-UP (MACHIAJ)?
Aberezi...
Pff fond de ten, pudra matifianta, corector, rujuri, glossuri, rimmel, creion de ochi, creion de sprancene, iluminator, blush, perle bronzante, rimmel cam atat.
Pai pe langa asta mai am un fond de ten, o pudra, 4 creioane dermatograf pentru conturul ochilor, 2 rimeluri, un anticearcan si strugurele si rujuri de buze.
Nici măcar nu se poate numi trusă de make-up, pentru că am în ea doar un strugurel şi un creion negru.
Nu folosesc mai mult de atât.
Am foarte multe, insa nu le folosesc intotdeauna.
Deci: fonduri de ten, pudra, blush-uri, baton corector, rimel (negru, albastru, verde, auriu, argintiu), creioane dermatografe (negru, alb, turquiose, verde, albastru, mov, rosu, gri, roz, cu sclipici...), rujuri, creioane pentru conturul buzelor, liciuri de buze, pudra bronzanta, pudra pentru corp, sclipici, crema de fata, tus de ochi (negru, mov), multe pensule (diferite marimi)... nici nu mai stiu.
Fond de ten
pudra
perle bronzante
perle iluminatoare
blush
creion de sprancene
rimel
ondulator de gene
rujuri: natural,portocaliu,rosu,roz inchis,roz deschis,burgundi
glossuri:natural,natural pentru volum,roz,auriu,visiniu,rosu
balsam de buze:cu SPF, roz
crema de fata cu SPF
creioane:negru, gri, alb, maro
cam atat cred.
Crema de fata, demachiant, farduri, rimel, tus, creioane, creion de sprancene, corector, fond de ten, blush, pudra, anticearcan, rujuri si luciuri de buze.
Teo,eu zic sa te lasi de farduri si de toate porcariile astea, pentru ca poti sa iti iei un sapun Dove, o crema nivea, crema de cosuri si atat pentru ca fardurile nu prea ajuta, decat iti fac fata mai ridata dupa ceva timp Eu sincera sa fiu ma dau doar cu rimel si cu gloss