| Sanziana00 a întrebat:

Am o intrebare petru fete. De fapt, mai mult o curiozitate. Voi ce produse folositi la dus si dupa? happy

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Momentan folosesc un gel de dus de la oriflame iar dupa o crema hidratanta, nivea soft

| Bondarel99 a răspuns:

Eu folosesc la fiecare dus sapun Dove si gel de dus intotdeauna am luat de la AVON din gama Senses si imi plac foarte mult.Nu am produse din strainatate laughing
Si scrubul il fac tot o data pe saptamana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.

La dusul zilnic folosesc gel de dus. hidratant!
Acum folosesc K Classic, marca proprie Kaufland big grin! cel pentru piele sensibila si cel in editie limitata... ceva de vara big grin!

Mai folosesc si geluri de dus Dove, nivea sau din strainatate big grin!

Dupa dus folosesc o crema anticelulitica care si hidrateaza.love struck ceva din strainatate, iar pentru corp o lotiune tot din kaufland foarte buna!

o data pe saptamana imi fac scrub.cel de la avon cu vanilie sau cu capsuni (depinde de stare).

tu ce folosesti?

| Sanziana00 explică (pentru anonim_4396):

Ca gel de dus folosesc unul de la Fa, care miroase minunat love struck. Apoi ma dau pe corp cu o lotiune de corp de la Nivea si o data pe saptamana si eu imi fac scrublaughing. Nu am unul cumparat, imi prepar eu acasa happy.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sanziana00):

Eu il termin pe cel cumparat si o sa imi fac unul cu ulei de masline si zahar.
tu ce reteta ai?

| Sanziana00 explică (pentru anonim_4396):

Depinde, mai multe. Ori cu zat de cafea, sau zahar si ulei de masline happy.

| Alllllexandra a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce'i aia scrub?laughing:d

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alllllexandra):

Buna. Scrubul este un fel de crema..caretrebuie neaparat sa contina niste particole care sa indeparteze celulele moarte.

http://www.eva.ro/......l-846.html

| thewomaninwhite a răspuns:

Gel de dus de la yves rocher cu aroma de liliac si dupa lapte de corp de la oriflame