| Lix_Lixii_1978 a întrebat:

Am o intrebare si scuze de categorie :Stie cineva cine este Benjamin Lasnier?! Vad pe facebook multe poze cu acest tip unii ar zuce ca este guy, cred ca are intre 13-14 ani si este innebunit de multe fete... Vreau sa stiu si daca este guy. Unii chiar il copiaza si se dau drept el, are cate 12.000 de like numai la o poza...Va rog sunt curioasa dau si funda!

Răspuns Câştigător
| MariiMelon a răspuns:

Este doar un copil frumos care isi posta poze cu el pe instagram si primea multe aprecieri. Multi spun ca seamana cu Justin Bieber. Cat despre faptul ca este gay, nu comentez, dar nici nu cred ca ar fi.

8 răspunsuri:
| AcadeaAnonima a răspuns:

LolyLoL a răspuns

Deci, hai sa-ti explic intreaga sa poveste :

Totul a inceput de Pasti, cand Benjamin avea 12 ani. Varul sau i-a propus sa-si faca un cont de Instagram, dar el nu a acceptat. Dupa putin timp, l-a convins.A postat o fotografie, care a strans 50 de apeecieri si a continuat sa posteze aproximativ 12-13 poze doar cu el.Aceste poze i-au facut pe fani sa creada ca e narcisist, deci a renuntat sa posteze doar cu el si i-a inclus in poze pe catelusul sau, pe frati, sau prieteni.Mama lui nu stia de aceasta nebunie, pana cand a iesit in oras cu fiul sau mare.Mai multe fete au sarit pe el si si-a pus mai multe semne de intrebare.Intr-un final, a inteles tot.O companie i-a oferit lui Benjamin sa semne un contract si acesta a acceptat.Acum,el are 15 ani si face covere la diferite melodii, are ci creatii proprii ( Last Christmas, She's my best friend girl ), are propria linie vestimentara semnata cu Lasnier si aproximativ 1 milion de urmaritori pe Instagram, milioane de like-uri pe facebook, mii de abonati de YouTube, intrecand si multe vedete ( cum ar fi Jessy J )

Sper ca te-am lamurit :*

Si, ca sa-ti raspumd la intrebarea daca e gay, uite : exista multi hateri care cauta si cel mai mic detaliu pentru a-l face imperfect.Se uite foarte atent si,la primul gest gresit,il eticheteaza gay, c***a, drogat, copie, etc.Ei vor perfectiune, deci nu ii baga in seama.In plus, de unde sa stiu ei? In cunosc face-to-face? A postat o poza in care se saruta cu un baiat? Nu cred.

| Lix_Lixii_1978 explică:

Zice scuze

| Moniic16 a răspuns:

Heii

| 17283454857486784768 a răspuns:

Este un ratat care isi face poze singur si le posteaza si fetele care n-au minte ii da likee paiiii! happyvreau funda cred ca te-am lamurit!