| SexyChick a întrebat:

Am o intrebare : Stiti cu toti cizmulitele alea crosetate care se poarta anul asta nu? trebuie sa vina mulate pe picior? eu am piciorul slab si nu imi vin mulate straight face arata ciudat daca vin mai largute? va rog rasp

Răspuns Câştigător
| justdanceklihkuugiuhb a răspuns:

'vara trecuta se purtau...'laughingacum dau pe remixuri:d eu nu le pot suporta parca sunt mileu... dar daca tie iti placstraight face
si nu au cum sa vina mulate doar daca ai picior foarte gros arata mai bine largutehappy

[mai bine nu le purtalaughing]

7 răspunsuri:
| overdose90 a răspuns:

Chiar azi am vazut o fata care le purta si ii erau cam largute pe picior si chiar imi placea cum ii stateau. oricum vezi ca la alea albe se innegreste repede partea din fata. mie nu prea imi plac, prea le are toata lumea...

| UNfriendLY a răspuns:

Nu le am cu cizme cu din astea. dar imi dau si eu cu parerea. din moment ce ele trebuie sa vina mulate. evident ca pare ciudat daca sunt largi

| rüya a răspuns:

Parerea mea e ca nu arata ciudat
fiind cizme de vara chiar arata bine daca vin mai lejer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cizmele alea se poarta de anul` trecut chiar, nu de anul asta. Si nu are nimic daca vin mai largi, si mie`mi vin mai largi, ca - la fel ca tine- am picioarele mai subtiri.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine renuntawinking.
Nu sunt deloc estetice, si vara cizme?
In plus zici ca sunt facute din mileul lui bunica, mi-au trecut prin mana crede-ma.
La capitolul calitate stau cel mai prost, nu mai vorbesc de model.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-au purtat anul trecut, a fost oricum un trend stupid, cele care le mai poarta anul asta le poarta pentru ca le au de atunci. Daca te hotarasti totusi sa le porti, in nici un caz nu trebuie sa vina mulate ci largute happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se par o uniforma...nu stiu ce sa zic da deja are prea multa lume si nu da bine