Ar fii bine si inainte si dupa
-inainte pentru ca trebuie sa te protejezi de razele nocive si pentru a nu te arde
-dupa pentru ca pielea este uscata si trebuie hidratata
dar de preferat ar fi inainte
In primul rand iti trebuie o crema pentru protectie si nu protect 6-10-12. 30 este potrivita pentru protectie dar si pentru bronz. Bronz nu arsuri! Dupa ce ai aplica crema protectoare si te-ai asigurat ca a intrat in piele aplica unt de cacao asta va intensifica bronzul, acelasi lucru poti folosi dupa.
Pai cumparati una pe care sa o aplici dupa plaja si una care sa o aplici in timp ce stai la plaja.Aia dupa se foloseste ca sa nu te inrosesti sau sa-ti mearga pielea.Si e si hidratanta.Iar pentru inainte eu zic sa-ti iei o crema de plaja cu care sa te dai cat timp stai la plaja.Depinde de ce tip de pielea ai sunt cu SPF 15, SPF 30, SPF 8, adica protectie solara.Eu zic sa faci asa daca ai pielea sensibila.Eu de exemplu is creola si folosesc ceva ulei cat stau la plaja sa nu ma ard si sa ma bronzez frumos si sa tina bronzul si folosesc si dupa plaja ceva crema de la avon ca sa intre bronzul bine in piele, sa nu-mi mearga pielea si sa nu ma ard.:X. Funda?:X:X
Ideal ar fi sa le iei pe amandoua dar obligatoriu i-ti tb o crema inainte de plaja, cu factor de protectie, iar dp plaja este bine sa hidratezi pielea cu o crema consistenta sau un body butter
Georgian1992 întreabă: