| LittleAddicted a întrebat:

Am o mare problema, de fapt 2...Prima ar fi ca desi folosesc deodorant transpir foarte tare si se vede foarte rau pe bluze, chiar daca e frig afara eu tot transpir, ce as putea face? Iar a doua este ca am parul foarte incurcat, obisnuiam sa mi-l fac cu placa dar acum nu il mai fac si l-am si curatat de "arsura" iar dupa aceea am folosit o perioada ulei de ricin si acum folosesc o masca de par de la beauty&science, in prima zi il descurc foarte usor, in a doua cam greu iar in a treia zi deja nu il mai pot descurca nici cu ulei de par, aveti vreo solutie?

3 răspunsuri:
| thalyslly a răspuns:

Poti sa te dai cu deodorant iar apoi cu pudra de talc sau de bebelusi
iar pentru par incearca masca cu ulei de masline sau este un spray de la schwarzkopf pentru pieptanare usoara care e foarte bun sau cel mai bun dupa mine dar il gasesti greu e uleiul de par de la kallos

| Wulf a răspuns:

Transpiratia - Dacă ai păr în acea zonă, acesta este motivul, radel, de câte ori este nevoie, al-doilea motiv ar fi că folosești un deodorant care nu e bun ( trebuie să fie din acela alb, nu transparent ca cele de la adidas).
Cu părul, probabil ai o tendință spre a fi creț, este o soluție pe care de obicei o folosesc fetele care îți descâlcesc părul și este pentru fetele crețe, încearcă să îl cauți )

| LittleAddicted explică (pentru Wulf):

Nu e din cauza parului pentru. ca e ras si folosesc deodorant din acela alb, iar parul din cap niciodata nu a fost cret deci nu prea cred ca e vreo tendinta a lui, mie mi se innoada, se incalceste desi il descurc de fiecare data cand observ ca se incurca + dimineata...