| ClaraLove a întrebat:

Am o mare problema:imi cade parul dar nu cateva firisoare si cam cat un pumn de copil. Ce sampon imi recomandati va rog sa-mi raspundeti pana maine.

Răspuns Câştigător
| Ana10000100 a răspuns:

Buna!
Eu am aproape 10 ani si sunt in situatia ta, si mie imi cade tot asa parul, exact cat un pumn de copil! si mi-am taiat parul pana la baza gatului. Acum nu prea imi cade, serios. Eu cred ca trebuie sa ai rabdare ca sa nu iti mai cada de loc. Ei bine daca doresti sa nu iti cada de loc, intreaba de farmacista. Serios! Mie chiar nu prea imi cade parul, acum. Sa va zic situatia de cand eram atunci:
Imi cadea pe oriunde calcam eu, si in frigider, si cand spala mama, micutul covoras, scotea 10 pumni plini de par din el. Si pe masa, si in mancare, pe oriunde. Iar daca bagam mana in par si o strageam asa, imi iesiea o groaza de par!

5 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

1 ou
coaja de ou plina cu ulei de masline
un sfert de castravete curatat

Amesteca oul, uleiul de masline si castravetele curatat. Intinde amestecul prin par, lasa timp de 10 minute, apoi clateste cu atentie. Pentru rezultate excelente de-a lungul anului, fa acest tratament o data pe saptamana.

| faaalyoana a răspuns:

Exista o gama de produse de la Gerovital.e verde la culoare...se gaseste in supermaketuri, farmacii!

| MissFashionPrincess a răspuns:

Buna happy
Si eu am avut aceeasi problema, pana acum doua saptamani cand m-am dus la Plafar si am intrebat de un sampon pentru caderea parului.si mi-a recomandat in schimb o crema pentru par pe baza de petrol (este de la firma Vivanatura si costa 19 lei ). Te asigur ca este foarte buna. Totusi, trebuie sa te previn ca dupa ce te dai cu crema pe par (trebuie sa o tii intre 15-45 minute), trebuie sa te speli si cu un sampon normal si cu balsam, fiindca altfel mirosul de petrol va persista mult timp in par. Dar consider ca merita happy Toate cele bune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca il ai lung trebuie sa il scurtezi, daca si asa iti cade atunci du-te la doctor, daca nu foloseste ulei de ricin aplicat la radacina(costa 3 lei si il gasesti la plafar)si il tii cam 2-3 ore apoi te clatesti cu sampon sau foloseste queratina si un balsam concentrat de vitamine, foloseste si ulei de masline pe par ajuta mult, sau produsele de le rivalid.

| georgienuka a răspuns:

Pai o prietena de-a mea foloseste somponu cu petrol, nu-ti pot garanta ca te ajuta da pe ea a ajutat-o...