Uite un tratament si eu il folosesc si sunt foarte multumita acceasi problema am avut si eu http://www.hotcity.ro/uleiul-de-masline-salvarea-parului-meu sau du-te la un salon si fa-ti tratamentul cu keratina e putin scump dar merita...
Multumesc si eu pentru sfat :*
Buna! tunde-ti varfurile si folosestie ulei de masline sau de ricin ca masca. cu cel de ricin poti incepe de la radacini, pentru ca ajuta la regenerare, face parul sa creasca mai repede. le lasi ambele 30 min pe par apoi te speli bine. in afara de asta, iti recomand niste fiole de la vichi pentru caderea parului, se gasesc in farmacii, sunt putin mai scumpe, dar sunt bune. eu alea le-am folosit si acum nu mai am deloc probleme. bafta!
Cumpara ulei de ricin si taie putin varfurile se aplica de la radacina pana la varfuri. l-am folosit e foarte bun
Foloseste un sampon pentru reparare si spala-te odata la minim 2, 3 zile... vezi ce se intampla din prostia omului? De ce nu puteai sa folosesti placa doar la evenimente speciale. Sunt baiat si poate nu inteleg, dar ce are pieptanul?