Braids box la fel ca dredurile se fac cand ai un par des, o structura a parului rezistenta si firul sa nu fie subtire si prea casant, atunci cand le dai jos oricum cade o tona de par ca a stat strans/tensionat o perioada destul de mare, dar tu mai ales daca aveai un par subtire s-a rupt mult mai usor si mult. Cel mai probabil ti l-a rupt din varfuri, nu cred ca l-a smuls cu totul din radacini. Ai cicatrici pe scalp? ti-a curs sange cand ai dat jos impletiturile? Daca nu e posibil sa-l fi rupt doar din varfuri si nu ti l-a smuls de pe scalp cu totul ceea ce ai noroc. Tunde-te la 0 ca se va regenera, trebuie sa ai rabdare ca o sa creasca in cateva luni spre 1 an cat de cat mediu si evita sa-ti mai pui d-astea, poate doar la saloane speciale ca ei stiu sa stranga cat sa nu te cheleasca.
Inainte să le dau jos aveam foarte multe firicele la radacină(aproximativ la mărime cam de un de 2-3 cm)
Nu am avut sânge la scalp, dar am în schimb 1-2 cicatrici
Cicatricile alea le-ai avut mereu sau au aparut in urma coafurii?
Nu este nimic rapid. Singurul lucru pe care îl poți face este mezo hair. Caută o clinica in orasul tau
Nu se regenerează dacă te tunzi la chelie.
Ușor cu pieptanatul, nu trece mana prin el, la baie spală-l blând.
Probabil sa folosești șampoane din acelea medicale pentru cădere de par. Și sa iei niște fiole cu vitamine, altfel nu văd ce ai putea face. Dar vezi ca nu se repara rapid, ci în timp.
Ce bine ar fi daca am avea intelepciunea dinainte si nu ar trebui sa o capatam prin tampeniile pe care le facem, nu? In plus, la ce ti-or fi trebuit coditele alea, nu stiu. Eu intotdeauna le-am considerat oribile.
Cum poti sa-l repari? Cauta un tratament, poate ai noroc si gasesti ceva ce functioneaza, dar de obicei e mai mult amagire.
De asemenea, a-l tunde scurt (sau zero) in speranta ca se regenereaza, nu cred ca reprezinta o solutie, cred ca e doar un mit.
Nu as vrea să ma tund la chelie as vrea sa îmi întrețin dacă as găsii o soluție parul meu