Ingredientele naturale sunt solutii minune pentru ingrijirea parului, pe care te poti baza in orice moment, indiferent de problema cu care te confrunti. Alege tratamentul potrivit pentru tine si aplica-l de doua ori pe saptamana, cel putin o luna - de preferat este sa-l urmezi o perioada mai lunga.
Tratament pentru cresterea parului
Ai nevoie de: un galbenus de ou, o lingura sau o jumatate de lingura de ulei de ricin (in functie de tipul parului - uscat sau gras), o lingura de suc de lamaie.
Amesteca cele trei ingrediente pana se formeaza o pasta, dupa care aplic-o pe par, masand scalpul. Acopera capul cu o casca de dus si lasa tratamentul sa actioneze peste noapte.
Uleiul de ricin este ingredientul cheie in orice tratament pentru cresterea rapida a parului. Acesta are o putere mare de regenerare, combate caderea parului si ii intareste radacina. Galbenusul de ou hraneste radacina firelor de par, iar sucul de lamaie tine la distanta seboreea si da luciu natural podoabei capilare. funda te rog? :*
Sa iti explic un lucru..parul creste in cicluri doua luni mai repede si o luna mai incet, nu il poti face sa creasca!
Ce poti face in schimb este sa impiedici ruperea de la varfuri!
Eu am un par ft gras si e o problema tot timpul, nu pot folosi ulei de ricin.imi este frica sa aplic in par solutii sa nu il ingras mai tare, nu stiu daca e asta o problema pentru tine, nu ai dat detalii despre tipul de par.
Iti recomand o solutie ft ft buna care functioneaza pentru toata lumea indiferent de tip de par!(nu lucrez ca si reprezentant )
Se numeste
SCHWARZKOPF BC BONACURE
REPAIR RESCUE
O poti gasi doar in magazinele profesionale! este mai scumpa de 80 de lei, este o crema/gel de par pe care il aplici doar pe varfuri, tu ai un par scurt o sa iti ajunga pentru un an!
Folosesti o cantitate cat jumatate de aluna.si o distribui de la varfuri pana la jumatatea firului de par.
Ei au o colectie intreaga de sampon, crema de par si multe altele dar sunt ft scumpe sa le ai pe toate, cel putin pentru mine o colectie ajunge pana la 400lei din aceasta gama.
De crescut iti creste de la radacina si nu il poti "obliga" sa creasca mai repede!
Ce poti face este sa ai grija de varfuri, folosind aceasta solutie le protejezi impotriva multor factori nocivi.
Deci prin urmare varfurile tale nu se mai rup, parul creste de la radacina sanatos = Par lung pentru tine. sper ca te-am ajutat, fa efortul de a cumpara crema despre care ti-am zis, nu e usor de gasit dar crede-ma face minuni.
Probeaza crema si dupa asta funda?
Buna!
Nimic o sa creasca natural sti ca unele produse pot sa provoace caderea parului?
Te pup si sper sa faci alegerea corecta!