| Adina999 a întrebat:

Am o mica... Mare problema. Am 16 ani si de la 14 ani ma machiez si ma dau cu fond de ten de 2 ani zi de zi. Si e chiar neplacut nu il mai suport, dar daca nu ma dau ma simt foarte urata, adica mi sa si zis ca is urata fara, am cosuri, puncte negre etc. Si chiar is foarte urata fara si nu stiu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| Goddess23 a răspuns:

Nu fondul de ten te infrumuseteaza ci iti inchipui ca daca esti machiata esti diferita, mai sigura pe tine insa frumusetea nu o da machiajul. cel mai bine e sa lasi ceva timp sa iti respire pielea si asa scapi si de cosuri, puncte negre, daca le acoperi tot timpul pielea ta nu respira si apar imperfectiunile. Pntru cosuri si puncte negre sunt multe masti pe care le poti face acasa(miere si cafea, amesteci cate o lingura din fiecare si freci zonele cu probleme, repeti de 2 ori saptamanal). Dupa ce iti cureti tenul e bine sa aplici o crema nutritiva, seara sa te demachezi cu o lotiune tonica de calitate indiferent ca ai machiaj sau nu. Si ca sa te simti bine poti sa aplici ziua o crema de la BB(alternativa la fond de ten). E foarte buna daca chiar nu poti renunta deloc la fond de ten.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In loc sa investesti in machiaje ai putea sa investesti in produse cosmetice de calitate. Iar asta cu "urat" si "frumos" este o chestie al dracu de subiectiva. Nu trebuie sa iti bagi in cap ca esti frumoasa sau urata, sunt chestii subiective care pot fii atacate oricand si pot sa-ti creeze nesiguranta. Tu esti tu si atat, iar parerea oricui ca este positiva sau negativa nu conteaza. Eu poate consider urate 80% din "populatia" Facebook pentru ca imi e sila de cum se lasa prostite de unele trand-uri si pentru mine frumusetea inseamna o piele cat mai alba si un par roscat. Sunt chestii subiective, nu te mai lasa blocata in el.

Cred ca ti-am recomandat o crema pentru puncte negre si cosuri, nu?laughing

| Betty12345678 a răspuns:

Nu mai folosi produse cosmetice, lasa natura sa isi face treaba, eu am 23 de ani si nu m-am machiat niciodata, poti folosi o crema cu argan si ulei de masline, te va ajuta.

| Annamaria21 a răspuns:

Du te la farmacie si cerei farmacistei un fond de ten pe baza de antibiotic, Asa vei fii si frumoasa si vei scapa si de cosuri, eu folosesc un fond de ten de la vichy, tot la faramcie il găsesti, nu stiu exact acum cum se numeste acum dar este de culoare neagra tubul, il găsesti in jur de 70 lei, uneori si mai ieftin, depinde de farmacie

| Dany_Daniel_1995 a răspuns:

Cel mai bine nu faci nimic. Fiecare e frumos in felul lui. Daca compari un iepure cu un porc iepurașul câștiga dar daca compari porcul cu șoarecele e alta mâncare de peste.
Oricine își găsește jumătatea si daca te iubește nu ar trebui sa conteze aspectul.