Ii tii in congelator o zi si cand ii scoti bagi picioarele in ei, vor lua forma piciorului tau si vor ramane asa.
E greu.Mai simplu daca erau din plastic sau piele ceva.Incearca totusi. Te sfatuiesc ca pungile sa le pui mai mari pentru. orice eventualitate(dar sa nu rupi bascheti) lasa-i mai mult ca acolo.
Poate merge.
Daca nu merge pune niste pietre mai late acolo preseaza baga la frigider.Merge! Am vazut la verisora mea. Poate merge la bascheti.
Da Michelle Phan are multe trucuri foarte utile Imi pare rau insa nu cred ca pantofii vor deveni potriviti, cum a mai zis cineva, daca erau din piele sau dintr-un material similar. Dar poti incerca!
Alta data cumapara marimea potrivita
Trucul asta merge in general foarte bine cu pantofi cu toc, deoarece ii "largeste".
Da, deci am incercat si a mers ff bine pe baschetzii mei numa ca trebuie sa umpli o punga cu apa si sa te asiguri ca apa este pe toata lungimea papucului(asta la bascheti) si ii largeste + nu revin la forma initiala
Wow ce chestie nu am mai auzit de ea.ai incercat? sa mi zici si mie.am si eu o pereche de tenesi care imi plac fff mult.am sa incerc si eu faza asta.
ralucutza1 întreabă: