| Gabigabyi a întrebat:

Am o pereche de colanti, doar pe aceștia ii am si sunt preferatii mei. Sunt cu talie înaltă care imi stau bine doar ca la fund unde croiul pe acea linie de pe mijloc imi sta prea intins, nu arata bine. Ce as putea sa le fac sa stea mai "intrați si mai sexy" asa cum stau si la alte fete? Sau ar putea o cusatura pe linia aceea mai in interior sa mearga sa ii mai stamtez acolo? Va rog mult sa imi explicați cum as putea sa ii fac.Dau funda

12 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Ia honey mai multe perechi daca vrei sa fii sexy
Pe multe dintre voi se bat baietii dar voi aveti o singura pereche de colanti in toata garderoba, sa numai zicem de chiloteiwinking

| Gabigabyi explică (pentru Simpatic):

De unde stii?

| Simpatic a răspuns (pentru Gabigabyi):

Am fost ironic sa stii dar nu la adresa ta cat la fetele care nu au o chifla in burta nu au bani de un suc in oras dar sa le vezi ce impresii au si ce gaze isi dau pe social media de zici ca-s regine...

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Inseamna ca nu ai luat marimea potrivita, uita te pe cutie si vezi ca scrie ciorap colant dres, marimea, 2, sau 3, sunt groși adica 20 Den? Sau sunt su btiri 10-15 den, nu prea ai ce sa le faci deoarece daca i modifici îi strici, cel mai bine masoara te inainte sau roaga pe mama ta sau o prietena sa te masoare sa vezi clar ce marime sa cumperi, vezi ca pe orice pereche de ciorapi gasesti pe cutie tabel cu masuri, talie etc, uita te cu atentie la tabel înainte sa i cumperi si sa ai la tine pe o foaie notat numarul tau marimea dimensiunea in talie la fund etc, si dupa marimea ta cumperi, ca ciorapii nu i poti proba ca pe blugi ăia sunt sigilati dresurile sau colantii si acasa constati ca sunt mici sau prea mari. Succes.

| Gabigabyi explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu are legatura cu ciorapii. Sunt niste pantaloni elastici mulati. Era o mărime mai mică dar aia ma strangea. Asta imi vine perfect numai ca in zona fundului pe linia aceea de pe mijloc imi sta prea drept. Am zis si in intrebare.

| dinaprilie a răspuns:

Ai o singura pereche pentru ca nu iti permiti mai multe?

Răspuns utilizator avertizat
| diabetzaharat a răspuns:

Nu sunt foarte scumpi colantii. cred ca ai iesii mai ieftin daca ti-ai lua o pereche noua, decat daca ai incerca sa ii modifici pe astia. ii recomand pe cei care au model de blugi sau sa iti iei blugi mulati direct. colantii, mai ales cei deschisi la culoare, zici ca sunt pantaloni de pijama.

daca incerci sa pari sexy o sa te bage in seama tot poporu si s-ar putea sa nu fie genul de atentie la care te asteptai. cred ca ar fi mai simplu daca te-ai imbraca normal si te-ai baga in seama cu cine iti place decat sa te expui asa.

| Gabigabyi explică (pentru diabetzaharat):

Nu sunt numai eu. Peste tot e plin de fete care poartă colanti

| diabetzaharat a răspuns (pentru Gabigabyi):

Doar pentru ca e normal nu inseamna ca e bine. nu te lasa influentata de majoritate. fii libera in gandire. eu am zis doar asa ca chestie daca iti place nu te judec. am vazut si baieti care se imbraca stramt. cand eram in liceu imi placeau fetele imbracate asa dar le ofeream genul de atentie pe care nu si-o doreau laughing))