| LollaLolipop a întrebat:

Am o prietena care are dintii cam galbeni si a zis sa o ajut sa faca ceva puteti sa ma ajutati ce sa ii zic? de spala pe dinti regulat nu stiu are problema? stiti voi ceva solutie? >funda:Xbig grin

Răspuns Câştigător
| BeHappyForMe a răspuns:

Sa incerce cu bicarbonat din acela de se pune in prajituri si sa manance lamai eu stiu de la fratele meu ca manca lamai cand era mic si acum are dinti albi si stralucitori si de multe ori uita sa se mai spele si nici nu zici ca e vreo diferenta.

9 răspunsuri:
| KaterinaPetrova a răspuns:

Sa stii ca exista pasta de dinti cu efect de albire stiu una f buna la oriflame.sau poate sa ii albeasca la stomatologie insa aceasta are efecte secundare destul de urata.si este bun si bicarbonat alimentartongue dar efectele nu se observa imd.si poate ca bea prea multe sucuri acidulate de genu` cola sau pepsi.nu sunt bune pentru dinti.sau dulciuri.eu zic sa incerce pasta de dinti whitening accea de la oriflametongue FUNDOI?batting eyelashes:X:*:*:*

| Deniisze a răspuns:

Apa cu bicarbonat. albeste dintii...
apropo. prietena ta fumeaza? ca si asta poate fi problema!

| Vögeln a răspuns:

O colega de'a mea manaca multe mere si are dintzii albi si puternici(din cate vad eubig grin)
eu nu ii am asa de albi.sad
depinde de fiecare om, nu toti au dintzii albi, albi.
poate recurge la o inalbire a dintzilor dar asta are si ea anumite consecintze:
-dureaza numai cateva luni(nu stiu sigur cate, dar am auzit ca nu mai mult de 6sad )
-distruge smaltzul dintelui, ceea ce inseamna ca o vor durea ff tare dupa un timp si s'ar putea sa'i cada mai repede decat ar trebuibatting eyelashes
atat stiu eutongue
dar cel mai bine ar i sa consume mai multe meretongue
fundtzabatting eyelashes?

| Karelia123 a răspuns:

Da,spune-i dupa ce pune pasta de dinti pe periuta ei sa presare putin bicarbonat de sodiu timp de 7 zile si albul natural va fi vizibil. Fundita?(stiu lucrul acesta dupa site-ul acasa.ro il recomand tuturor) O zi buna.

| Kyuubimon a răspuns:

Sa manance multe mere.Pentru ca, merele albesc dintii.

| Muhteşem a răspuns:

Sa se duca la stomatolog pentru o albire a dintilor,daca nu sa foloseasca pasta de dinti care albeste dintii,sau sa puna un pic de bicarbonat de sodiu pe periuta de dinti si sa se spele, sincer functioneaza, chiar daca are un gust mai ciudat dar functioneaza.Pa pa!

| Veroniquest a răspuns:

Pai...si eu am avut aceasta problema.M-am dus la dentist sa mi alebeasca si apoi m-am spalat pe dinti cu pasta speciala pentru albire, sare de lamaie sau bicarbonat alimentar.Am avut rezulate.Succes si eihappy

| DeEa_5512 a răspuns:

Spune-i sa incerce un tratament cu ultraviolete la stomatologie dar ar putea avea efecte secundare. sper ca ti-am fost de ajutor

| Alinusk a răspuns:

Fai cadou un tratamend de albire a dintilor este foarte usor de folosit si iti albeste dintii garantat + este 100% natural, il recomand cu caldura are efect in doar 5 zile se numeste magic white pro. eu zic ca este cea mai buna si ieftina metoda de albire ever happy auite aici daca vrei sa citesti mai multe : magicwhitepro.com