| capsunik13anca a întrebat:

Am o prietena care poarta ochelari ceva de genu http://www.google.ro/......tp?/imgres
cum s-ar putea gatii? adica sa se faca mistoo chiar daca are ochelari?(vreau sa o ajut e CMBP)Funda+Vot

Răspuns Câştigător
| DokOcOOkiE a răspuns:

Oricum...numai lentile de contact sa nu-si ia ca de la o particula de praf pe ele cine stie cu ce boli se va mai alee.
Acuma, cu referire la ochelari.hmm mie sincer imi plac acesto ochelari am si eu o prietena asa, si se imbraca tip sport.
Desigur cand ai ochelari de vedere sunt de parere ca nu se portivesc hainele stramte, adica bluzele.
Totusi aca le potrivesti bine va merge de exemplu:
Blugi stramti de culoarea ochelarilor sau albastri deschisi +maieu stramt alb si o geanta mai sport asa pe o parte sau pe umar da da fie din aia mare daca-i doar pe umar. Accesorii hmm sa fie mai late negre happy. Parul=prins in coada foarte sus (nu conteaa daca-i lung sau scurt, am o prietena cu parul pana la umeri si si-l prinde foarte sus si-si face motocel in caphee hee o prinde bine la ochelari:X)
Sau:
O bluzita larguta +pantaloni de blugi culoare deschida si geanta pe o parte, accesorii ceva colorat da nu foarte tare oar parul prins sau desprinshappy
Papuci...slapi tenisi sau sandale cu talpa-ntinsa
O zi bunhappykiss

1 răspuns:
| Adișa_9127 a răspuns:

Nu mergee pozaalaughing

Întrebări similare