| brunett3 a întrebat:

Am o prietena mai frumusica si ei tot timpul toti profesorii ii zic ca e foarte frumoasa si colegii la fel, dar pe mine nu ma baga nimeni in seama sau imi zice asta si nu sunt deloc urata. big grin

Am 13 ani, cum pot face sa imi zica si mie lumea ca sunt frumoasa?

La aproape toti baietii din cls ii place de fata aia... app nu sunt eu cea din poza e sora-mea si poza e mai mare dar doar atat se poate vedea pe TPU.hee hee

Va rog nu va bateti joc si nu imi dati raspunsuri nefolositoare gen: invata la varsta ta sau conteaza atitudinea sau ce ai pe dinauntru.

Funda big grin

8 răspunsuri:
| DeathLord93 a răspuns:

Pai ce pot sa zic happy incearca sa te faci observata printr-o atitudine civilizata la scoala si poate daca ea o sa fie nesimtita profesori te vor remarca pe tine happy Nimeni nu e perfect stai linistita poate peste cativa ani vei fi si mai si decat ea happy

| LovعlyFeelings a răspuns:

Iti recomand sa te dai bine pe langa baieti.Sa incerci sa-i mai tragi de ureche [ in stil prietenesc ], sa le propui diferite chestii, sa le propui sondaje... Sau sa inventezi chestii... La noi in clasa e o fata cu sanii mari.Baietilor le plac asta rolling eyes. Insa, cand s`a dezbracat in clasa, pentru. a ne schimba pentru. ora de sport ea purta sutien cu bureti happy. Inca un sfat : Ai grija ce mananci pentru. a nu iti deforma silueta sau sa-ti cada parul`, sa ametesti sau chestii de astea.

| gabitza_2801 a răspuns:

Pai nsh.schimba'ti lookul.si arata'le ca nu esti asa km te stiu ei. ia atitudine.fi ambitioasa si reusesti

| alinapp12345 a răspuns:

Pai sunt foarte multe situatii ca acestea. De exemplu fata aceea e fudula si invata rau dar la toti profesorii ii e mila si ii pun note mari. Sa stii ca nu trebuie sa-i tragi atentie nici ei, si nici celor ce iti spun ceva rau. Cindva se va lamuri totul. Am si eu 13 si cind aveam 11 ani era o fata ca aceea la mine in clasa, dar acum am 12-aproapte13 si toti ii zic ca e proasta si ea sa facut din o fata fudula in una normala.

| oz a răspuns:

Viata nu e dreapta. Unii sunt mai frumosi, altii mai putin frumosi, unii sunt mai inteligenti, altii mai putin inteligenti.
Eu ma bucur cand prietenii mei primesc complimente...nu ma intreb de ce ei primesc si eu nu happy.

| Biby a răspuns:

Buna! Intodeauna cand mergi la scoala sa te aranjezi sa te imbraci cu cele mai frumoase haine pe care le ai.La machiaj poti folosi un fond de ten, pudra, rimel negru, gloss de buze, blush roz deschis, si un fard de pleoape deschis.
http://www.google.ro/......tp?/imgres 1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=799&vpy=101&dur=3614&hovh=180&hovw=160&tx=136&ty=69&ei=rXnWTKnmEYGH5Ab74OjwBw&oei=rXnWTKnmEYGH5Ab74OjwBw&esq=1&page=1&ndsp=15&ved=1t:429, r:4, s:0&biw=1024&bih=641
http://www.google.ro/......tp?/imgres 1&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=337&ei=rXnWTKnmEYGH5Ab74OjwBw&oei=rXnWTKnmEYGH5Ab74OjwBw&esq=1&page=1&ndsp=15&ved=1t:429, r:6, s:0&tx=83&ty=83&biw=1024&bih=641
http://www.google.ro/......tp?/imgres 2731&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=586&ei=4HnWTOP7FtHEswbn8onyCA&oei=rXnWTKnmEYGH5Ab74OjwBw&esq=6&page=6&ndsp=15&ved=1t:429, r:14, s:77&tx=77&ty=35&biw=1024&bih=641
La par tunde-te la moda, fa-ti bucle sau indrepta-l, cocuri sau coditze.

| AngelAnime11 a răspuns:

Sunt multe situatii ca acestea. Poate ca i se spune ca e frumoasa deoarece este mult mai indrazneata etc.de ex:
Si eu am avut o colega care se credea mare zeitate desi eu eram mlt mai frumoasa decat ea, problema era ce eu eram mult prea timida, schimba-ti atitudinea si sa nu te lasi calcata in picioare de NIMENI! Fii indraznetata iar rezultatel se vor vedea de la sine...

| corcodusa2013 a răspuns:

Eu zic ca frumusetea nu e asa de importanta.
si-ti fac un exemplu:un baiat si o fata frumoasa merg prin parc.
prietenul:-salve ce mai faceti?
easadnu el)-bine tu? mergem la un suc!
desi e un raspuns frumos nu sta in conduita.
de ce?
baiatul ei nu a apucat sa-i faca cunostinta cu prietenul lui
eu ti-am dat un ex. usor dar gandeste-te tu ca rar gasesti fete frumoase si inteligente.
eu am fost ca tine si am avut rabdare sa treaca timpul si acuma8desi am varicela) nu trece o zi sa nu primesc cel putin 3 complimente.
eu nu am nevoie de funda. vreau sa-ti fie de folos raspunsul meu.