| thegoldencrown a întrebat:

Am o problema, am 13 ani si sunt deranjata de cearcanele violete se sub ochi, sincer deja par a fi vanatai, nu ma machiez, nici cu mascara nu ma dau, insa dimineata am cearcane umflate rau iar culoarea lor se mentine toate ziua, ma culc tirziu si ma scol tirziu, sau ma culc tirziu si ma scol devreme, ajutati-ma cu ceva solutii naturale, nu creme happy si nici camuflaje, merci anticipat

Răspuns Câştigător
| nicoleee30 a răspuns:

Incearca sa dormi mai devreme.Am auzit ca pliculetele de ceai de musetel udate in apa calduta si sa le pui pe ochi cica are efect happy Si puneti si feliii de castraveti :*

3 răspunsuri:
| zxcxzxc a răspuns:

Gasesti diferite creme sau geluri la farmacie care te ajuta sa scapi de ele si eu am avut aceeasi problema doar ca eu sunt baiat si am 17 ani! sau te duci la farmacie si ceri crema sau gel contur ochi! sper ca ai intzeles ca asta e cea mai buna solutie! nu uita sa acorzi funda celui mai bun raspuns:*:*:*

| NuDauFunda a răspuns:

Ceamai eficienta solutie e, desigur, sa te culci mai devreme. Si eu ma culc tarziu si dorm deseori prea putin, da' nu am cearcane care sa iasa prea mult in relief. Depinde de la om la om cred. Ideea e ca nu trebuie sa te complexezewinking

| SimonaL a răspuns:

Pai. nu dormi destul. mai lasa si tu pc, si ai sa vezi ca totu` e ok :*! somn usor laughing)!