Psiholog + mai multa incredere in tine! Poti apela si la chirurgie daca tot nu reusesti sa scapi de acest gand dar cu siguranta se va gasi cineva care sa`i placa exact asa cum sunt ei.Degeaba ai sanii cum ii vrei tu, daca capul e gol si sufletul nu exista.Restul e cancan.
Poti merge si pe ideea "-N`or sta ei fermi, dar uite ce frumos atarna, nu ca ai tai!" (ii zgaltaii putin pentru efect). Garantat nu va mai comenta nimeni
1. Nu folosi maieuri /camasi / sutien si alte haine stramte
2. Nu tine cura de slabire, sa te mentii la greutatea (si forma) normala inaltimii tale
3. Fa gimnastica care intareste muschii pieptului
4. Maseaza-ti pieptul zilnic si la fiecare dus /baie
5. Nu-ti face griji, cand vei avea viata sexuala regulata, sanii tai se vor indrepta mai bine.
Amuzant. eu am 19 ani curand si sunt plata? Fii multumita cu corpul tau oricum ar fi. Asa te-a lasat Dumnezeu nu trebuie sa schimbi tu nimic.
Stiu ca pare ciudat sau imposibil dar sanii tai se lasa din cauza la sutien. Ei au muschi si sutienul ii slabeste. Nu mai purta sutien si de sport nu stiu ce sa zic. Doar gandeste-te o sa te simti mai libere si da, femeia nu are nevoie de sutien. E ca si cum ai avea picioare sanatoase si ai merge in scaun cu rotile, normal ca dupa ceva timp muschii picoarelor sunt mai slabite.
Sanii se lasa daca ai mult testut adipos.
Nu stiu de unde ai auzit tu ca sportul nu ajuta, cand, de fapt, sportule ste singurul care poate ajuta.