| Buburuza2306 a întrebat:

Am o problema! Am din ce in ce mai multe cosuri pe fata. nu stiu cum sa scap de ei. Primul raspuns care imi este intr-adevar de folos primeste fundita. Multumesc mult de tot!

Răspuns Câştigător
| BRoxana a răspuns:

Daca esti mica, in adolescenta, ii normal sa-ti apara cosuri din moment ce te dezvolti si esti la pubertate, e normal la oricine, nu iti trebuie dermatolog pentru 2 cosuri pe fata o data la an (parerea mea), e exagerat, poti incepe prin a folosii ceva geluri de curatat si sa cauti ceva tratamente naturiste(gasesti pe net o gramada), mie mi-au trecut aproximativ toate adica mi s-au uscat super bine cu gelul de curatare de la le roche posay http://www.google.ro/......tp?/imgres destul de scump da-si merita banii.

6 răspunsuri:
| afrodita3333 a răspuns:

Bun.Inprimul rand este cos/cosuri...substantiv de gen feminit.Cel mai bine este sa te duci la un dermatolog care v-a spune ce creme/medicamente trebuie sa iei.Nu lua creme dupa capul tau sau din auzite pentru ca nu functioneaza.Iti spun din propria-mi experienta.

| Roxana_9884 a răspuns (pentru afrodita3333):

Fara a fi rautacioasa..sincer daca nici tu nu stii gramatica atunci da-mi voie sa te corectez prin a-ti spune ca sunstantivul cos\cosuri este la genul neutru.

| afrodita3333 a răspuns (pentru Roxana_9884):

Da greseala mea...m-am gandit doar la forma de plural cand am scris.

| yupiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Ce-s aia cosii? Poate vrei sa spui cosuri rolling on the floor laughing

| alexandraplay a răspuns:

Sunt cosuri nu cosi.du-te la dermatolog si o sa iti dea o crema si niste pastile pentru asa ceva ca sa nu se inrautateasca situatia deci nu mai pierde timpul si du-te funda :X :8

| codrinstefan2103 a răspuns:

Am învățat un cuvânt nou azi. Mergi la dermatolog sau endocrinolog pentru a-ți rezolva problema. Vezi și cu igiena feței cum stai, hidratarea tenului și eventuale reacții cu produsele cosmetice pe care le folosești, dat fiind faptul că multe pot avea o influență negativă asupra tenului.