Exista o crema pentru cicatrice... dar este scumpa sh este pentru arsuri. dar cred ca trebuie folosita atunci proaspat dupa ce se vindeca cat de ct si nu mai ramane aproape deloc... dar nu stiu daca isi face efect dupa o perioada atat de indelungata de la acest moment neplacut
Pai nu. din pacate nu. poti sa iti faci operatii cu laserul dupa 18 ani.cred ca esti minor.si eu am un semn pe picior si vreau sa scap de el.si doar laserul e singura modalitate. ei bine mai poate trece doar cu timpul.ma rog. pupici :*
Cand cresti ai putea sa iti faci un tatuaj peste. multe persoane cu cicatrici prea mari si prea urate care nu ai ce face din cauza lor isi fac tatuaje peste ele.:-s
E doar un moft. Get used to it. Si eu am 2 cicatrici pe mana stanga de la arsuri, si le suport.
Buna!
Scumpo nu trebuie sa iti faci atatea griji pentru o cicatriceEste chiar atat de mare si de urata? Si chiar daca e...nu conteaza
Stiu ca pentru tine e importanta dar pana la urma te vei obosnui cu ea...Nu trebuie sa iti faci atatea probleme
Si de scapat nu poti scapa de ea din pacate...
Copil frumos, nu iti face atatea probleme pentru o cicatrice. Te vei obisnui cu ea in timp. Exista un ulei pentru asa ceva, se numeste Bio Oil dar trebuie sa ai rabdare, sa te dai mereu cu el, ca nu rezolva problema imediat. Uite si un link de unde il poti cumpara http://www.amazon.com/Bio-Oil-Scar-Treatment-2-oz/dp/B001GBS4O6.