Nu trebuie sa iti ascunzi culoarea tenului, deoarece tenul masliniu este foarte frumos chiar unele fete sunt dependete de solar ca sa se inchida la culoare, asa ca decat sa tzil distrugi cu fond de ten si cu alte machiaje mai bine fi mandra de cum esti!
Foloseste pentru demachiere si make-up produse de la Forever Living Products.(fond de ten, farduri, pudra, creme). Contin aloe si sunt ca un tratament pntru piele, o regenereaza.Alte produse cosmetice contin saruri de plumb care sapa in piele de asta arata femeile urat dupa ce se demachiaza.
Buna
intr-un timp si eu eram dependenta d fond de ten
dar acum mi se pare ca imi sta mai bine natural
Oricum... tenul masliniu e foarte frumos
Poti folosi un iluminator, o pudra mai alba, daca vrei o nuanta mai deschisa. Daca ia tenul frumos, fara acnee, nu vad de ce ti l-ai acoperi cu fond de ten, un pic doar sa-i conferi un aspect finisat.Cand vei mai creste, iti vei taia singura din porti ade fond de ten si-ti vei pune in valoare alfel tenul masliniu.
Folosesc iluminator in jurul ochilor iar pudra pe toata fata.
Am fond de ten calmant de la avon si pudra tot de la avon, se numeste ideal shade parca.
Fondul asta de ten il folosesc de cand am inceput sa ma machiez prima oara si vad ca nu am avut deloc probleme cu tenul. Nici nu prea stiu ce sunt alea cosuri pe fata, am doar mici puncte de grasime.
Ar trebui sa nu te mai dai cu fond de ten, pentru ca maoritatea fetelor ar vrea sa aiba tenul tau
Nu cred ca exista... pur si smplu ar trebui sa nu folosesti excesiv pentru ca nu sunt daunatoare numai infatisarii, cat si ficatului
Incearca sa te multumesti de propriul tau ten eu am avut o problema cu un dinte mi l-am spart si nimeni nu a ras de mine ba chiar m-au incurajat(depinde de prieteni ). Incearca sa nu te mai dai o saptamana sa vezi ce zice lumea si daca totul e ca atunci nu vad care ar fi problema(asta daca nu esti independnta de a perfect face.
Mai devreme am postat un raspuns, legat tot de fondul de ten.
Eu folosesc de la 26 de ani, acum am 28 si la inceput il foloseam mai mult in zona ochilor pentru ca machiajul sa reziste mai bine si pentru a atenua cearcanele, [pentru ca nu-mi placea batonul corector, se strangea in jurul ochilor si arata rau. Apoi am descoperit ca arat mai bine cand ma dau pe toata fata. Eu zic ca atat timp cat nu e folosit excesiv (cand iesi din casa, la scoala, serviciu) si este de buna calitate, nu are ce sa faca rau, pentru ca una din beneficii este ca protejeaza si tenul. Demachierea este foarte importanta si la fel si o crema buna.
What? Eu sunt dependenta de solar, autobronzante si fon de ten cu 2-3 nuante mai inchis ca tenul meu pentru ca ma vad prea alba si tu vrei sa ai tenul mai alb? Tenul masliniu este cel mai frumos. nu vrei sa facem schimb. eu am tenul putin mai inchis ca smantana . te pup:*