Inrosirea fetei la scurt timp dup aaplicarea fondului de ten este fie reactia normala a pielii la frecarea ei pentru intinderea fondului de ten fie o alergie la vreun compus al fondului de ten. cat despre diferenta mare de culoare poate fi datorata alegerii unui fond de ten nepotrivit culorii pielii tale (poate prea inchis, cum din pacate se poarta in ultimul timp) care nu se adapteaza la fel de bine pe gat ca pe fata sau invers. este posibil.
poti fie sa incerci un fond de ten mai usor, colour addapt, sunt cel putin 2- 3 produse de genul pe piata, sau si mai simplu, sa lasi pielea sa respire o perioada fara sa-i mai aplici fond de ten
De obicei gatul este mai deschis decat fata, e normal sa ai o alta nuanta cand aplici fondul de ten. Eventual foloseste doua nuante, una mai deschisa, alta mai inchisa pentru gat.
Ai incercat sa aplici putina pudra sau perle autobronzante peste fondul de ten? Va arata mai uniform si nu ve va vedea asa tare trecerea de la fata la gat.
Ai mai putea incerca ceva.Foloseste o lotiune de corp cu agenti autobronzanti. Te dai cu ea pe corp(in special pe gat. unde te intereseaza pe tine). Nu te da cu ea pe fata pentru ca nu e ok.Gatul va avea o nunata putin mai inchisa...si nu vei fi nevoita sa aplici fond de ten si pe gat.
Nu sunt alergica, nu am iritatii de la fond de ten, am incercat aproape toate produsele de pe piata. Pur si simplu, isi schimba culoarea, desi o aleg pe cea apropiata tenului meu. Daca aleg prea deschis se face roz, daca aleg un pic mai inchis se face maroniu... iar daca aleg nuanta specifica mie arat de parca sunt bronzata.
Am incercat toate medodele posibile, insa indiferent de ce as face culoarea difera.
Respect toate regulile ca la carte, altfel tenul meu o ia razna. Am fost si la cosmetica si cea de acolo a incercat sa-mi creeze aceeasi culoare, insa nu a reusit. Am nevoie de fond de ten, ca altfel as fi renuntat la el.
Cu autobronzantul e aceeasi problema, am incercat mai multe marci si ambele nuante, mai inchis sau mai deschis, si combinate si a iesit... o varza!
Pudra cu minerale nu mi se potriveste, folosesc pudra compacta, insa nu e nicio diferenta. Pudra pulbere dispare prea repede.
@ mioara: folosesc din cele de calitate, iar la dermatolog am fost, insa n-am primit raspuns. Pentru mine, cosmeticiana si dermatolog tenul meu ramane o enigma.
Gras.am inteles pana la urma ca e din cauza asta. Pielea fetei e grasa, cea a gatului e normala. Am incercat toate tipurile de fond de ten pentru ten gras, cu exceptia unuia pe care nu l-am gasit.
Nu mai folosi fond de ten/sau ia unul de calitate, du-te totusi la un dermatolog
Bună.
Respecți toate etapele de machiere?
Cremă hidratantă, bază de machiaj, fond de ten, anticearcăn, pudră compactă!
Demacherea seara obligatoriu cu demachiant, urmat de un tonic și o cremă de noapte.
O dată pe săptămână un gomaj și o mască puternic hidratantă.
Alege un fond de ten pentru ten sensibil și finalizează cu o pudră cu minerale.
Succes.
Pa, pa.
kalakkas întreabă: