anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu care sper ca ma puteti ajuta.Am 20 de ani si de aproape 2 ani incerc tot felul de metode de epilare. Dupa fiecare epilare pielea mi se irita foarte tare si majoritatea firelor de par cresc sub piele, unele chiar foarte adanc, provocand mici infectii sau bubite inestetice. Ce as putea sa fac? Picioarele mele sunt deja pline de punctulete mici rosii si inflamate.
Multumesc!

2 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

Cred ca consultarea unui dermatolog si implicit o epilare cu laser DEFINITIVA la un salon specializat ar rezolva problema.Tot medicul poate sa-ti recomande si ce fel de produse sa folosesti pentru pielea ta poate mai sensibila la anumite substante.

Multa sanatatethumbs up

| NASAgov a răspuns:

Nu îți recomand să te mai epilezi dacă te iriți, și celelalte motive spuse de tine. Folosește decolorant, îl găsești la supermarket. Este indicat pentru părul abdominal și cel de pe picioare. Ca să scapi de bubițele acelea îți las aici un site:

->http://www.libertatea.ro/......86118.html

Iar dacă vrei să le acoperi, folosește fond de ten. În site-ul de mai sus ai pus în practică cum să scapi de bubițele mici, roșii și inflamate după irtare. O zi faină!