| вυттєяƒℓу ƒℓу αωαу -» a întrebat:

Am o problema cu mama mea...eu sunt blonda natural si vreau sa imi fac suvite. orice culoare cat de putine.ma multumesc si cu una chiar daca nu s-ar vedea. dar ea nu ma lasa. cum sa o coning ca sa ma lase?

Răspuns Câştigător
| TutiQ a răspuns:

Depinde cati ani ai. Cand eram mai mica, si eu ma rugam de mama, dar acum chiar ea mi-a propus o schimbare(am 16 ani). Depinde si de cat de apropiata esti de ea. Ar trebui sa ai o discutie cu ea in care sa ii prezinti argumente prin care sa ii dovedesti ca ar trebui sa te lase sa faci asta. Trebuie sa fii calma, sa ii vorbesti frumos, si sa o rogi sa iti spuna si ea la randul ei din ce motiv nu vrea sa te lase. Eu doar prin comunicare am reusit sa fiu mai apropiata de mama si sa reusesc sa o conving in timp. Succes!happy

12 răspunsuri:
| maria12345678910 a răspuns:

Pai spune-i ca macar odata sa vada cum iti sta cu suvite poate e dragut poate nu...incearca si daca nu atunci las-o balta...sa stii ca mama ta cred ca iti vrea tot binele

| anna_5786 a răspuns:

Pai ai putea sa-i explici ca asa sunt generatiile de acum, moda evolueaza, cum ei purtau haine foarte largi, asa vrem si noi sa ne vopsim, iar la inceput poti sa o convingi sa te lasa macar sa te vopsesti cu vopsea care se ia dupa 2-3 spalari asa vei vedea daca si tie iti place cum iti sta si ar putea si mama ta sa se obisnuiasca cu ideea.

| Nyku_5126 a răspuns:

Fa'o fara sa'i zici nimic, esti fata doar n-o sa te tunda cheala...

| sasha a răspuns:

Pai fatzi suvitele dupa aia te duci casa la maicata si ii arati ta-tammmmmm! si nu are ce as iti mai faca decat sa te puna sa te tunzi 0 tongue happy sau daca nu insista : te roooog te rog te rog hai mamicuto te rog te rog frumos ...bafta daca ii sti slabiciunea reusestiwinking happy

| undercovergirl a răspuns:

Buna,

Poti oricand incerca o varianta care cred ca o sa-i convina si mamei tale daca i-o vei propune si anume samponul nuantator. Numai stiu exact la cate spalari se ia dar este o varianta buna.
Succes cu mama happy

| Tourniquet a răspuns:

Buna.

Incearca sa o rogi pe mama ta, da-te cu vopsea care se ia la 2-3 spalari, poate iti place si tie cum iti sta, poate ii place si mamei si poate totusi va accepta.

Nu fa acel lucru rau sa te duci acasa cu suvite, vorbeste cu mama ta. ea iti vrea tot binele din lume.

Succes cu mama happy. Pa!

| Razvan a răspuns:

Pune-o in fata faptului implinit! O suvita inocenta care aproape se vede nu schimba lumeahee hee

Răspuns utilizator avertizat
| RougeEttiquete a răspuns:

Mamele ne vreau numai binele dar daca doresti pot sa ii zici ca vrei neaparat sau ca nu iti place cum arata parul taubig grinTotul depinde de tinebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti face asa :
iti cumperi un sampon deala colorat siti faci suvite dar ininte ai spui mamei tale ca dupa 2 spalari acesta se da jos si este mult sampon deci poti sa iiti faci mai multe suvite si o orgi frumos ca este cea ce iti doresti uhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti face asa :
iti cumperi un sampon deala colorat siti faci suvite dar ininte ai spui mamei tale ca dupa 2 spalari acesta se da jos si este mult sampon deci poti sa iiti faci mai multe suvite si o orgi frumos ca este cea ce iti doresti u hee hee

| ServanaAtoni a răspuns:

Iti faci o suvita, 2, 3 dar nu cu vopsea, foloseste nuantator sau spray colorant
se ia dupa cateva spalri, mai ales sparyul.
spune-i ca nu e permanent si se poate sterge oricand.
incearca sa faci o suvita, sau un varf cu un spray si dupa da cu mana sa vada ca se ia usor, poate asa o sa te lase, mai ales ca inca suntem in vacanta.