| Radu_Mircea_1980 a întrebat:

Am o problema cu mătreața si am incercat foarte multe tratamente din comerț si șampoane si nu au dat rezultate mai niciuna,vreau si eu un remediu pentru asta(poate chiar naturist)am mare nevoie, fundă!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu aveam probleme cu matreata si am scapat cu Selsun Blue pentru matreata ( cel albastru, exista o varianta si pe verde pe care nu am incercat-o ) sau cu Nizoral.
Experienta cu Nizoral nu o mai stiu, imi amintesc ca a avut efect dar la vreo 4 ani aparuse iar matreata si mi-am luat Selsun Blue.De la prima aplicare nu mai aveam prurit/mancarimi, iar matreata a disparut dupa vreo 5-7 aplicari. Selsun Blue il gasesti in farmaciile Help Net dar poti sa-l cauti pe net, eu am dat 60 de lei pe el. laughing
Poti sa-l comanzi de aici sau sa cauti tu alte site-uri :
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-p10017303

Exista multe ingrediente care trateaza matreata si trebuie doar sa cauti sampoane care sa le contina, astfel iti usurezi cautarea :

Ps: concentratiile sunt diverse iar ingredientele sunt listate in ordine descrescatoare

1. ZINC PYRITHIONE
-> Dandrex
-> Head & Shoulders ( pentru mine nu a avut efect )
-> Denorex
-> Blue Cap

2. KETACONAZOLE
-> Nizoral
-> Nizan

3. SELENIUM SULFIDE
-> 1% Selsun Blue
-> 2, 5% Selsun

4. COAL-TAR
-> DHS
-> Neutrogena T-Gel
-> Ionil T
-> Tegrin
-> Esorex

Daca vrei sa incerci tratamente naturale poti sa incerci uleiul de cocos, migdale, jojoba etc. E posibil sa te ajute cu descuamarea scalpului dar sunt sanse sa reapara matreata.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te tungi chiel!

| Sandu3 a răspuns:

Vitamina A uleioasa.Eu am avut problema ta in 1988 cand nu se gaseau sampoane specific contra matretii, iar de la farmacie am luat vitamina, care era intr-o sticluta si trebuia sa-mi dau cu ea in cap.Sincer,te naclaiesti serios in cap dar eu am avut rezultate.Deci te dai cu vitamina A uleioasa in cap, stai cateva ore dupa care te speli in mod normal. Daca este matreata uscata, vei scapa de problema.Bafta si sper sa raspunzi la tratament.