Pai... Poate are si ea dreptate, nu o condamna.Incearca sa iti faci parul intr-un fel mai "asezat":pastreaza-ti stilul, doar ca ceva mai cuminte.Macar pentru un timp, sa vada ca incerci sa-i faci pe plac. Tunde-te cu 1 cm mai scurt si indreapta-l doar din cand in cand.
Daca pur si simplu nu vrei, incearca sa vorbesti cu ea.Nu tipa, fii calm si deschis. Explica-i ca tu te simti bine asa si ca ceilalti au o parere buna despre parul tau.
Bafta!
O fi ea comunista in gandire dupa cum spui tu, dar nici cu tine nu mi-e rusine cu moda! Daca tu iti indrepti parul cu placa ce sa faca fetele?(doresti sa fii fata?) Sa se tunda ele periuta in locul vostru? Rade lumea de tine ca il indrepti cu placa sau ca il scurtezi? Ce sa spun! Mari probleme ai! Sau poate chiar ai ca e posibil orice! Si ca sa-ti raspund la intrebare cred ca ar trebui sa ii lamuresti ca asa vrei tu sa fii ca fetele.
Pare rau ca dezgrop o intrebare veche de 20 de zile, dar ma simt ofensat si oripilat.
Am vazut ca insistati pe problema: doar fetele se indreapta cu placa. Vezi tu cumva pe cutie : fete exclusiv? Sau de ex. pe fixative/sampoane etc, exista pentru femei si pentru barbati? NU
Sunt la unisex! Unii cred ca daca ai parul lung, esti ori emo ori fata (baiat fiind). Asa e ai dreptate, maica'ta are o gandire comunista. Pe perioada lui Ceausescu, totul era restrictionat, nu aveai voie practic cu nimic, parul lung la baieti era unul din ele, si asa s'au obisnuit. Si eu sunt in aceeasi cauza ca tine, doar ca eu am parul drept, si nu e nevoie de placa (decat la un perciun, care gandeste singur), si incerc sa nu am parul prea aranjat. Adica stilul meu e: cool nepieptanat [ ], nu il port pieptanat, indreptat TOT, si altele care sa faca sa para ca abia am iesit de la salon. In tin simplu drept, o frizura still shaggy.
Pe mine cand ma streseaza bag faza: lasa'ma, mama, in pace.
In rest sunt total de acord cu tine: toate persoanele peste 35 de ani, cica is urat, etc, dar restul ori nu au nimic cu mine, ori le place. Intelegi?
Ca un sfat persoanal: ca sa evitam problemele de genul: fata, lol, pe parcurs incearca sa ai o atitudine strict barbateasca. Expresia, ce **** mea, sa nu'ti lipseasca din vocabular, fii dur, si la petreceri e obligatoriu sa te imbeti si sa vomiti. (nu sunt sarcastic/ironic, vorbesc serios).
PS. Cauta pe net, haircut-urile shaggy, si vezi daca asa vrei sa arati, si tunde'l regulat unde creste prea lung (la spate/perciunii mai ales, si sa nu iti filezi bretonul).
Faci un pact cu ea. Ii zici ca o ajuti la anumite treburi daca te lasa sa iti faci parul cum vrei
Ai putea vorbii deschis cu ea. :p spune-i ca asta e stilul tau. sunt sigura ca v-a intelege :d.
Bafta >
Hi!. sunt in aceeasi situatie cu tine doar ca's fata, doar ca pe mine ma exaspereaza tata.crede-ma ca e mai bine sa continui sa ti-l indreptzi cand vrei dar cateodata mai fa-i placeara si tunde-te, asa o sa se mai linisteasca
. eu mereu cand ii spun tatei ca pana la urma sunt mica si cand o sa fiu mai mare o sa-mi dau seama cum trebuie sa imi fac parul, dar pana atunci sa ma lase sa "gresesc"...mereu merge
Noroc!
O calci pe cap! (glumeam!) Trebuie sa o asculti, ai doar 14 ani... trist! Cand vei implini optsprezece ani sunt convins ca nu va mai interveni peste decizile tale.
Ce probleme de adolescent. O faci comunistă? Omule, ai 14 ani (sunt de aceeaşi vârstă cu tine) şi pot să îţi spun că nu eşti deloc COOL pentru că îţi îndrepţi părul cu placa, eşti cumva fată? În fine, bigudiuri nu îţi pui? Şi în al 2 lea rând asta nu se poate numi problemă, nu îţi doresc să ai probleme.Hai că eu mă duc p-afară, ne-ntâlnim când ieşi de la coafor?
Arata. i s u baieti din aia cu plete lungi.si nespalati s reproseaza. i ca macar tu te speli, aranjezi.si esti ingrijit
@anad nu sunt deloc de acord cu tine nu inseamna ca daca un baiat isi intinde parul este ``fata``
si asta nu este un ``lucu de fata``
unde scrie ca doar fetele au voie sa isi aranjeze parul?
sa revin la intrebare vorbeste cu ai tai si arata`le alti baieti care au parul intins si le sta si bine
eu cand vreau sa`mi intind parul (nici ai mei nu ma lasa
) ma duc cu placa la o prietena si mi`l intind
dupa ce fapta`i facuta n`au ce`mi face
ma lasa in pace ca stiu ca n`au cu cine se certa si pe cine pedepsi ca tot ce vreau eu fac
vezi... poate merge si la tine tot asa
Bafta :*
Hmm.stiu cum e si eu am 14.asa sunt si ai mei.mereu cand incerk sa-mi aranjez parul gen emo se leaga aman2 de mine...nu ii inteleg deloc.suntem total diferiti si traim in altfel de conditii, nu cum au trait ei.iti dai seama ca asta e moda si xcine si-ar dori sa arate cat mai bine si sa nu depinda de altcnv.ma rog, tu ar fi bine sa le spui parintilor ca asa este noua moda si ca nu vrei sa rada lumea de tine ca ai parul mai scurt. daca tie iti place si te simti bine asa nu trebuie sa se amestece ei.chiar daca sunt parintii tai.sunt o gramada de baieti care fac chiar lucruri mai grave decat o simpla coafiura.BAFTA :X daca vrei sa mai vb, da add la ank_black_witch.si asta va sugerez si voua, celor care aveti batai de kp cu parintii...sau va simtiti mai dati la o parte
Astea sunt probleme? Nu ma lasa parintii sa fiu la fel ca si ceilalti? Inainte sa devina curentul EMO asa popular nici nu visati la par intins cu fierul de calcat! Un stil clasic, ingrijit, serios confera celui care il abordeaza numai avantaje. De cat sa stati atata timp sa trageti de par (nu ca il veti mai avea mult timp in cazul in care va indreptati) mai bine luati o carte in mana, majoritatea de aici scriu cuvinte gen "deloc" "vrei". Degeaba te dai emo daca ai dialect pur cocalaresc
Awww=))) nu mai boraci pe aici? =) whatever! > Frate ce minti proaste si inapoiate sincer va spun=))) LOL cine spune ca "Doar o fata isi intinde parul cu placa" =) wow unde traiesti in evul mediu?=) pass it;) =)) lol multi dintre voi NU a trecut de perioada comunista or cel putin de aceea a schimbarii=)
Va spun doar atat OPEN MIND!;) Sh by the way=) totusi ai doar 14 ani :) dar vb cu mama tah;)
Sallve am 17 ani sunt baiat daca vrei un raspuns la aceasta intrebare iti voi da eu : cand aveam 16 ani m-am gandit ca vreau sa imi las parul sa creasca am inceput sa devin emo, la varsta de 17 ani mama imi tot spune lasa placa aia si mai pune mana pe lectii, daca auziti cuvintele astea va rog ripostati astfel : ''dar ce treaba ai tu cu mine daca asa sunt eu nu ma poti schimba lasa-ma odata in pace, in fond e viata mea vreau sa mi-a traiesc asa ca nu te ai baga tu peste mine'' va spun sincer tine de fiecare data la mine iar acum pot face ce vreau mama nu imi mai interzice niciodata nimic bafta tuturor
Si eu la fel ca tine numai parinti mei is tarani si nu inteleg deloc... ce e asa frumos sa ai par mai lung colegi prieteni fetele imi zic ca imi sta super dar ei ma obliga acum sa ma tung
creastA deci incearca sa ii certi sa te legi si u de frizura lor si trece putin cool_Cata_08_09 mai vb acolo sal frate
La mine e OK! Mama zice ca-mi sta bine, tata nu zice nimic ca se baga mama.Il fac cum vreau dar sunt cuminte invat fac curat in camera si nu fumez.Fa astea 3 si nu-ti zice nimic. Daca e cat de cat rezonabila...
Pai eu sunt rockarita si am doar 11 any si nu asc de parerile mamei mele...eu zic ca imi sta bine asa si gata bine acum depinde cum iti sta cu freza emo
eu nu team vazut.pentru ca daca te vedeam iti spuneam daca iti sa bine sau nu
Si eu am aceeasi problema. doar ca la mine e alt ceva.Nu parinti imi tin predici si toate cele (chiar ei miau cumparat placa ) si bunici mereu cand ma vede cu pieptanul in mana face crize. Eu zic sa nu ii bagi in seama si sa iti vezi de treaba ta.si daca nu te lasa in pace spune-i si tu sa te lase in pace acum cat esti tanar si vrei sa iti traiesti "copilaria". sau cum fac eu incep sa ii bag reprosuri cum ca "Mai lasa-ma in pace.voi pe vremea lu ceausescu nici nu stiati ce e aia placa si un stil" ma rog
Bft cu parinti
Incearca sa le explici ca acum asa se poarta nu ca pe vremea lor periutza dar daca chiar te plac fetele cu par mare o sa te placa cu el scurt conteaza ce ai in suflet nu fizic pupici esti dragut oricum
Elisabeta1maria întreabă: