| Gangsters a întrebat:

Am o problema cu parul,il am in exces,si fetele care au si ele probleme cu parul de pe corp si au rezolvat acest lucru,cu l-ati facut? As dori sa primesc metode testate, nu luate de pe internet, vreau sa fiu sigura ca voi scapa de mare parte din par.Multumesc!

2 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna.
Eu folosesc aparatul epilator, si uneori aparatul cu ceara sau ceara pur si simplu.
Eu te-as sfatui sa aplici ceara, crestere mai greu parul si mai rar, la fel ca aparatul epilator doar ca creste parul sub piele ( se intampla la aparatul epilator).
Mai sunt alte metode de indepartarea parului, bigul, crema depilatoare, doar ca ele fac parul sa creasca mai des si cam in 1-2 zile deja a crescut parul deaorece ele nu smulg din radacina parul ( cum face aparatul epilator si ceara).

| Venusgirl a răspuns:

Stii, cindva am avut si eu mustati (mici insa putin vizibile), am auzit ca poti aplica crema epilatorie pe mustati si parul va cadea de la radacina.
eu cred ca trebuie de incercat si pe parul de pe corp.

deci fooseste crema epilatorie (de exemplu veet, o poti gasi in magazine, farmacii) iata citiva pasi:

Aplici crema cu ajutorul unei spatule (sau ceva de genul asta), astfel încât să acoperi cu un strat egal de cremă intreaga zonă ce doreşti să o depilezi
O laşi să acţioneze timp de 3 sau 5 minute în funcţie de tipul tău de piele
Testezi, pe o porţiune mică de piele, dacă părul se îndepărtează cu uşurinţă. Dacă: -da, atunci poţi să îndepărtezi şi restul cremei -nu, atunci mai lasă crema să acţioneze, dar ai grijă sa nu depăşeşti timpul maxim recomandat fiecărui tip de piele
Acum clăteşti pielea cu apă şi...

funda?!