| Cristinaaaaaaa a întrebat:

Am o problema cu spatele :d Stau si merg cocosata. Pur si simplu nu ma pot controla :-s Ce sa fac? Fundaa:*

Răspuns Câştigător
| Alyra a răspuns:

Bună!
Ce ai putea să încerci:
1. Dormi pe un pat drept
2. Atunci când stai pe un scaun cu spătar lipeşte-şi spatele de spătar(stai perfect dreaptă; te ţine scaunul laughing )
3. Fă podul(exerciţiul numit ''pod'') Acest exerciţiu te îndeamnă să stai într-o poziţie total opusă celei în care stai tu.
4. Poartă pantofi cu toc. Atunci când porţi pantofi cu toc trebuie să-ţi ţii umerii puţin spre spate, iar spatele drept, căci altfel rişti să te dezechilibrezi.(eu aşa păţesc)
5. Uită-te în oglindă când stai într-o parte(N-o să-ţi placă ce vezi)
6. Dacă nu merge nicio metodă, poartă un corset. happy
Succes!

9 răspunsuri:
| Jadis a răspuns:

Si eu am avut problema asta dar am reusit sa o rezolv. Cand stai pe scaun oricine sta cocosat pentru ca atunci cand te indrepti stai incordata si ti se face lene si tot cocosata te pui sa stai tongue.

Poti incepe prin a sta dreapta pe scaun asa din cand in cand sau cel mai bine e sa stai rezemata pe spatarul scaunului. Asa iti si indrepti coloana si te vei obisnui sa mergi si dreapta.

Apoi cand te plimbi si vezi cumva ca iar mergi cocosata intreapta-te repede si incearca sa mergi asa zicandu-ti in minte: trebuie sa merg dreapta sa merg dreapta. Poate ii spui problema asta uneia din prietenele tale si o rogi sa te atentineze cand ai tendinta sa te cocosezi din noi. Asa te vei indrepta si iti va fi mai usor sa mergi dreapta.

Si eu am avut problema asta dar m-am dezobisnuit. Dar se pare ca obiceiul a venit iar laughing si eu tot asa am rugat o fata sa ma atentioneze si vad ca functioneazawinking.

Poti sa faci si niste exercitii cu umerii si mainile sa le duci in spate cat poti tu de mult apoi sa revi la forma initiala, sa faci indoiri pe spate...inventezi si u tongue.

Nu uita ca daca continui sa mergi asa si nu te controlezi vei ajunge sa faci cocoasa si atunci chiar nu te vei mai putea indrepta niciodata. Hai incearca sa nu se ajunga la asta.

Deci hai umerii dati in spate, pieptu in fata, spatele drept si ramai asa laughing

| chibiusa a răspuns:

Daca nu te poti controla e grav.
mergi la medic si o sa-ti dea sa porti un fel de corset care o sa-ti tina spatele teapan si in cateva luni o sa ai o postura dreapta si frumoasa.

nu neglija problema asta, pentru ca poate deveni permanenta

| ganton a răspuns:

Roaga un batran din sat sa iti dea doua babashtoace pe spinare.

| mafiotuXXL a răspuns:

Scoate peiptu mai in afara ca si eu maii ubluu asa da cand mi LENE si sunt obositt umblu COCOSAT...

| Cristinaaaaaaa explică:

All, multumesc mult :*

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Eu am facut la sala prea mult si am facut febra musculara foarte naspa la spate, dupa ce m-am vindecat, numai stramb de spate stateam (eu stau de obicei drep)
Am inceput sa stau fortat drept mai ales pe scaun si acum stau drept de spate si cand nu vreau.
Daca iti propui sa stai dreapta dupa o vreme o sa stai si cand nu iti dai seama.

| razvan1234567898 a răspuns:

Trag de umeri in spate daca tot nu merge leagati un lemn de spate

| Geomik a răspuns:

Daca este un tic sau o obisnuinta uitate in oglinda cand faci asta sigur nu-ti va placea si iti va trece, la mine amers cand aveam ticul de a baga degetul in nas rolling on the floor.Dar daca este o problema medicala va trebui sa te consulte un medic! Si fii atenta la mersul celorlantii poate vei invata sa corectezi ce a ce nu ati place!

| raresik95 a răspuns:

Uite cateva sfaturi. Dormi fara perna,si cand esti in casa,pune-ti o carte grea in cap, si incearca si cand stai la calculator sa tii cartea pe cap, sa nu cada. Fa asta pe fiecare zi cate 30 minute.Si eu aveam problema asta, dar m-am mai indreptat. Daca nu o sa se vada rezultate dupa o perioada, apeleaza la un masaj pentru coloana.