| alinaaa92 a întrebat:

Am o problema cu unghiile, sunt foarte subtiri si nu cresc...
ma puteti sfatui cu ceva...
Mersi mult-.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista stimulatoare pentru cresterea unghiilor (ex de la Deborah)
cere la farmacie din astea happy

apoi, cand iti dai cu oja, inainte, tine unghiile intr-un vas cu un pic de apa calduta si putin ulei de masline+lamaie.Pe langa ca ti le intareste, te scapa si de pete (daca ai, de la oja rosie, de ex).

Iti recomand si o crema cu ulei de migdale de la Oriflame, miroase foarte frumos si iti lasa si pielea fina, catifelata happy bineinteles, e f buna si pentru unghii

Trebuie sa le pilesti regulat, cam o data/saptamana, de la centru spre margini, intr-un singur sens, pana le dai o forma si nu-ti mai agata.

Fereste-te sa speli vase sau rufe, daca ai unghiile sensibile. Eventual foloseste manusi(nu sta mult cu mainile in apa)

Si intaritoarele pentru unghii sunt bune, le poti aplica peste stratul de oja.Pe langa unghie, iti protejeaza si culoarea lacului, dureaza mai mult.

4 răspunsuri:
| SweeTLemon a răspuns:

Fa-te cu lamaie pe unghii sau baga-le in ulei de masline...sau fa-le cu ceva intaritor. Poti merge la farmacie si sa ceri ceva vitamine pentru unghii...bafta :*

| cappodonna a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci la un doctor dermatolog. Eu am aceeas problema si asta se datoreaza lipsei de calciu. Iau calciu efervescent si de 2 ori pe an iau calciu fiole si fac injectabil...sa-r putea sa fie din lipsa de calciu dar pentru siguranta ta e mai bine sa consulti un dermatolog.Sa auzim numai de bine. PUP

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu va pot ajuta... pune niste super clei pe dinsele... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ulei de masline cu miere, contra exfolierii.