Bună.
Şi cine ţi-a spus că dacă te eplilezi şi te speli nu mai transpiri? Spălatul şi epilatul se fac pentru igienă, nu pentru combaterea transpraţiei. Este o reacţie fiziologică. Transpiraţia apare la efort fizic susţinut, îmbrăcăminte prea groasă, consum de lichide foarte calde, etc. şi chiar o afecţiune.
Consultă medicul de familie.
Un antiperspirant.
Pa, pa.
Un antiperspirant bun. Eu folosesc Dove si e foarte eficient, ma tine toata ziua si e si foarte delicat cu pielea. O alta varianta ar fi bicarbonatul de sodiu, dupa baie, te speli cu el, dar sa nu abuzezi.
Epilarea nu inlatura transpiratia. foloseste un roll -on bun si parfumuri proaspete. poti sa ai la tine tot timpul servetele umede
Si eu ma aflu in aceeasi situatie. Incearca sa bei 2 litri de apa zilnic, si renunta la condimente(ceea ce e foarte greu pentru mine). sper sa reusesti!
Nu ai cum sa nu transpiri deloc, e modul prin care corpul tau iti arata ca este in stare buna de functionare, uite un exemplu daca bei vara ceva rece transpiri imediat.In ceea ce te priveste pe tine probabil faci baie foarte fierbinte...
Cred ca aici o sa gasesti exact ce iti trebuie daca stii limba engleza: http://anda15995.sweatawaytoday.com
Eu iti dau un sfat priteneste du-te la o farmacie si intraba daca are pudra de corp este mai greu de gasit dar ajuta si eu am problema asta doar ca mie imi transpira mainile si cand m-am dat cu pudra de corp a mers
mad0i21 întreabă: