| cristinutzik a întrebat:

Am o problema! Eu fac tratament antiacneiclaughing si trebuie sa ma feresc de soare dar eu vreau sa merg la plaja. Ce crema imi recomandati pentru protectie solara pentru fata? nu conteaza pretul vreau cea mai buna crema pentru asa ceva va rog.

5 răspunsuri:
| Xonia a răspuns:

Pai du-te la farmacie si ia o crema pentru soare cu spf cat mai mare
Ia cu spf 30(mi se pare ca e cel mai mare)

| andreiyo50 a răspuns:

Mergi la farmacie si cere o crema de protectie solara cu cel mai mare factor protector posibil (ex factori: 5, 15, 20, 30). Cred ca cel mai mare factor de protectie solara este 50. Nu stiu sigur, intreaba la farmacie. Daca ai timp poti vizita medicul de familie sa-i explici problema.

| Barajag a răspuns:

Eu mi-am cumparat crema Photoderm SPF 50+ de la Bioderma.Costa in jur de 50 de lei si o gasesti in farmacii.Bafta!

| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Eu iti recomand o crema de protectie cu spf cat mai ridicat cam 30 pentru ca faci tratamentul si soarele ti-ar putea "ataca" tenul.eu am lotiune ce ma protejeaza de soare de la elmiplant si costa in jur de 15-20 ron si este foarte buna, de asemnenea dupa plaja aplic si o solutie speciala dupa expunerea la soare care este tot de la elmiplant la acelasi pret.
ps:cea pe care o folosesc are factorul de protectie 30
bafta! :*

| soparlamica a răspuns:

Photoderm max 50+ este cea mai ok. Dar faptul ca nu ai voie sa stai la plaja in timpul tratamentului nu e din cauza ca nu ai voie sa te bronzezi. Transpiri... ti se irita tenul. Se mai usuca si cosurile dar dupa o perioada erup iar. Gandeste te ca medicul ala nu e chiar prost stie el ce zice.