1. ia-ti un sampon care NU e pentru volum, poate avea si balsam daca nu folosesti separat. exista si chestia ca se chiar poate sa ai un tip de par necilindric ci oval in sectiune si asta ti-l face cret sau ondulat - in cazul asta ai putea chiar sa fii ingrijit si sa ai si par lung- merge bine la unele tipe. 2. tipii nu sunt nespalati ci mai lenesi ca tipele in privinta asta. cel putin unii, intr-adevar.
3. daca e vorba de parul pubian, poti sa-l dai jos
Eu am parul foarte des si cret. Il tin mai mult scurt, dar am avut un prieten care a avut parul ca al meu si s-a ras pe cap iar apoi nu i-a mai crescut cret... Poti incerca.
Uite, nu stiu ce sa zic in legatura cu parul. Ai schimbat samponul? Pai eu iti zic sa nu il mai intinzi cu placa. Daca zici ca tii la parul tau eu iti recomand sa nu mai faci asta. Nu stiu exact daca e asa cum zic eu dar din cate am auzit ii cam face rau. Se arde din cate stiu (parul). Acum... poate nu e cum zic eu. Scuze daca gresesc.
Incearca sa folosesti un sampon special + balsam
nu stiu.incearca eventual un sampon pentru copi dalin sau johnson baby. parul pentru copi e mult mai fragil decat al nostu. si este special facut pentru copii, deci ai putea incerca, daca pentru copii e bun. atunci pentru noi va fi si mai bun. daca tot nu reusesti mergi la farmacie si intereseaza-te ...sunt si tratamente pentru par
Good luck