| Denisa a întrebat:

Am o problemasad Ma bronzez pe tot corpul dar pe fata nu prea, mai mult ma rosesc. Vreau sa va rog sa imi ziceti ce sa fac ca sa ma bronzez si pe fata si daca nu se poate atunci vreau sa stiu daca stiti vreun autobronzant de fata bun care nu lasa pete si nu ma face portocalie.

4 răspunsuri:
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Cel mai frumos bronz il ai atunci cand folosesti ulei de masline.Eu mereu aplic putin pe toata pielea si daca stau cateva ore la soare, se prinde imediat.Eu nu am incercat pe fata (chiar nu m-am gandit pentru ca pe mine ma prinde fara sa vreau) insa pe corp s-a vazut diferenta.Incearca, doar asa vei vedea daca isi face vreun efect(insa nu am auzit persoane care sa nu fie multumite pana acum). Mai poti incerca si creme, insa nu prea stiu ce crema sa iti recomand pentru ca nu folosesc, poti intreba la o farmacie. Bafta!

| Akarisu a răspuns:

Exista un ulei special de la johnson's baby si cu el iti poti da pe fata.nu lasa deloc pete si este 100 la 100 natural

| madalinutza a răspuns:

Bunabig grin
pai da-te cu ulei pentru bronzat pe fatahappy
si eu m-am facut si m-am bronzat super \dancing
acel ulei contine ulei de masline si iti face pielea mai frumoasa si ai un bronz de invidiathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti recomad sa te dai cu crema de plaja