| Bixu a întrebat:

Am o problema.Nu stiu cum sa ma tund eu am fata rotunda si parul pana la umeri si am si breton pe o parte si as vrea sa ma tund mai scurt chiar nu stiu cum sa ma tund m`am gandit sa ma tund ca sara din pariu cu viata sau in spate mai scurt(in semiluna)si in fata doua firicele sa imi las...chiar nu stiu...nu stiu daca mi-ar sta bine.niste poze.sau pareri. dau fundabig grin : x

Răspuns Câştigător
| Elliana534 a răspuns:

Poze ce pareri du-te la un hair stylist si te rezolva omu vede ce s-ar potrivi cu fata ta corpul etc. E cel mai recomandat si face treaba buna nu mai sta dupa pozehappy - ii spui aluia cum vrei sa te tunda cu poze si omu iti zice nu bah ca nu iti sta bine etc.

3 răspunsuri:
| ochiverzi91 a răspuns:

Daca ai fata rotunda ti se potriveste un bob happy Bafta!

| Bixu explică:

Am mai fost tunsa bob si nu prea mi-a placut cum mi-a stat

| Roxana121 a răspuns:

Fata rotunda este cea mai perfecta fata la care merge toate frezurile.Si apropo de stylisti nu intodeauna iti recomanda ceia ce tiar place tie, si la salon e la fel de multe ori am dorit alta frizura i-am explicat cum si ce fel as vrea si la final mi-am pus minile in cap era cu totu si cu totu alt ceva. Parerea mea este ca nu trebuie sa te tunzi scurt, poate putin sa-ti faci o alta forma cum ai zis tu cati place in semiluna sau inainte mai scurt di in spate mai lung.Succes.