anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema relativ mare, sunt băiat și am o boala numita ginecomastie am sânii foarte mari, mai mari chiar decât ar fi normal bolii, și se văd foarte mult, la recomandarea medicului și a unor cunoștințe mi sa sugerat sa încep a purta un sutien obișnuit pentru femei pentru a-mi susține sânii mai bine, in urma unor măsurători am mărimea 105D as vrea niște păreri să continui sa port sutien sau nu, cum as putea face sa îl port mai ușor medicul mi-a zis că e nevoie deoarece sânii mei sunt că a unei femei el mi-a zis că în timp o să se diminueze dar acum necesit un sutien obișnuit pentru femei, aștept păreri și sugestii cât de la femei și bărbati va rog din inima, respectați întrebarea va rog

4 răspunsuri:
| Wolf1988 a răspuns:

Ai imaginatie bogata. Cate conturi iti faci pe zi?

| Contda a răspuns (pentru Wolf1988):

Bosule acesta este primul meu cont, și dacă nu crezi poți să te informezi, daca nu știi nu mai vorbi

| Wolf1988 a răspuns (pentru Contda):

Pune si poza la bustul gol la profil

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Sugestia mea e vere daca ai tatele mari si porti sutien o sa fi catalogat ciudat logic, nu mai bine iti faci tu schimbare de s3x si te faci femeie? Deja ai balcoane iti pun astia si pasarik si aia e. Duci si o viata mai simpla ca vezi si tu toate femeile asteapta printu sa le calareasca si sa le intretina si ele sa nu faca nimic, ai avea o viata mai usoara happy.Bft sa-mi zici cum o sa te cheme dupa schimbare daca esti frumoasa poate iti fac lipeala cu vreunu cu cascaval.